Big Brother

Har aldrig skrattat så här mycket i hela mitt liv, så jäkla kul, längtar tills morgondagens program !
Om ni inte såg dagens program så måste ni se det, fick kramp i magen för det var så kul !


Möte

Nyss kommit hem från handbolls mötet, blev mycket sagt och det var väldigt trevligt.
Efter möter så hade vi ett till möte kan man säga, vi är några stycken som ska åka till sälen nästa vecka och då var vi tvungna och planera lite och så, ser verkligen fram emot det faktiskt.
Sen ser jag fram emot fortsättningen av handbollen, kommer vara ledig hela april från handbollen och sen i maj börjar vi med hårdträning inför den kommande säsongen och sen även inför järnvägen cup. och jag känner mig grymt taggad inför en hårdträning, ska bli riktigt kul faktiskt, dock kommer jag nog inte säga samma sak när vi väl börjat med det men just nu ser jag fram emot det !

Nu ska jag bara ta det lugnt som jag i stort sätt gjort hela dagen haha.


Days!

Denna dag var också en grymt ovärd dag, kom till skoolan och skulle ha engelska där vi typ inte gjorde något, sen så hade jag inga mer lektioner, vilket gjorde att denna dag också sög som alla andra dagar denna vecka har gort i skolan.. dock så stannade jag kvar i skolan efter jag slutat av någon anledning med tjejerna, var väl för att vi skulle hålla frida sällskap antar jag ;)
här hemma har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt.. och ikväll ska jag på möte med handbollen, ska bli skojsigt och intressant.
nu ska jag snart äta mat och sen får jag se vad jag hittar på att göra medans jag väntar på att mötet ska börja.


Happiness

smile. it will make hims so jealous to see you´re happy without him.


Helt död!

Helt jävla död i huvudet efter allt pluggande, har nog aldrig varit så här duktig och börjat med det mesta i tid eller fått så mycket gjort på en dag och framför allt att jag bara koncentrerade mig på pluggandet var ju bara en hallelujah moment haha.
För tillfället är jag grymt hungrig för jag har inte ätit sen lunchen i skolan som vanlig , och det dröjer ialla fall en timma till innan maten är klar så får försöka hålla mig hungrig tills dess, för det brukar jömt vara så att jag är hungrig innan maten sen när det är mat så är jag inte hungrig och sen blir jag hungrig någon timma efter maten, duktig där.
Aja tror inte jag orkar ge mig ut och springa idag, har ingen energi kvar i kroppen känner jag så det får löppning någon annan dag kanske imorgon.. ne det går inte för då ska jag på möte.. aja någon gång blir det nog av :)
Nu ska jag springa iväg och kissa för jag kände att jag var väldigt kissenödig, Too much information? Live with it!

Ovärda dagar rullar förbi!

Har bara haft ovärda dagar i skolan denna vecka.. suger apa.
eller helt ovärda har dom ju inte varit eftersom jag har fått en hel del gjort på pluggsidan men jag har inte behövt vara i skolan precis :P
Idag så fördjupade jag och Camilla oss i vårat projektarbete efter vi slutat och satt säkert i två timmar med det, var skit skoj. men vi kom på massa bra idéer.
När jag kom hem så blev det att börja skriva på min bokrecension på engelska, det har gått ganska bra, dock är detta min första paus på hela den tiden så har suttit i två timmar och skrivit på den och har kanske.. 1/3 kvar eller något sånt, skit kul. sen ska jag plugga lite ekonomi också hade jag tänkt om jag orka, sen vill jag ut och springa i detta härliga väder också, har fullt upp.
nu måste jag nog fortsätta på bokrecensionen.


Utvecklingssamtal

Hade utvecklingssamtal i skolan idga, gick faktiskt bra och låg bättre till än vad jag trodde i vissa ämnen, trodde jag hade sänkt mig från VG i dom flesta ämnena till G fast jag låg kvar på VG i dom flesta ämnena vilket gjorde mig glad. Och sen hade dom inget spec att påpeka om heller haha.

Ovärd dag i skolan idag för övrigt. dock så var vi och lyssnade på en man som hade varit med om förintelsen, började nästan gråta flera gånger, tyckte så synd om honom och han var en sån söt liten gubbe idag så jag blev helt kär i honom.
Slutade runt halv 1 men stanna kvar i skolan till typ 2 av någon konstig anlednig.. jag antar att jag var snäll mot frida och hållde henne sällskap eftersom hon var tvungen att vänta till klockan två.
Sen idag har jag varit jätte duktig och pluggat hela dagen, har läst ut min bok idag, som jag inte trodde jag skulle lyckas med men det gjorde jag, happy, sen har jag pluggat inför ett idrottsprov som vi har om en och en halv vecka haha, jag börjar i tid ;) sen har jag pluggat lite körkorts teori också!
Så nu är klockan lite mer än halv 8 och nu tar jag kväll !


Sömnpiller!

Att läsa en bok är verkligen ett sömnpiller, det går inte att vara vaken när man läser dom, hah helt jävla omöjligt.
På ett kapitel som var 10 sidor bara somnade jag två gånger på, och det tyder på att jag har en enormt tråkig bok och att det är ett jävligt bra sömnpiller.
Jag som hade tänkt läsa en bra bit i boken idag, kommer nog inte lyckas så jätte bra med det men får hoppas på det bästa, tar en paus ifrån det nu så för vi se om jag kan lyckas läsa lite mer senare idag.


Promenad

Denna dag bestod mest utav massa plugg, och det har fått mig att tänka på att jag kanske har kommit ur min enorma skoltrötthet, får hoppas på det.
det har iallafall gått riktigt bra med pluggandet har kommit en bra bit med körkorts teorin faktiskt.
Sen läste jag några få sidor i min engelska bok som jag måste ta och läsa ut nu känner jag..
Runt 7 tiden så blev det att gå ut och gå med min kära vän Fanny i ca en timma, det behövdes verkligen, massa kärlek till den tjejen alltså!
Nu så väntar jag på att duschen ska bli ledig så jag kan duscha, sen funderar jag på att fixa mitt hår så som jag ska ha det imorgon redan idag så det inte tar så lång tid imorgon men får se om jag orkar göra det annars plattar jag håret imorgon och sen kör på det jag tänkte ha imorgon på onsdag istället.
Aja nu ska jag duscha för nu blev den ledig, awesome :)


Måndag!

Måndag idag som alla säkert har koll på.
Har varit en helt okej hitils, massa skratt och trevligheter.
Fck sluta tidigare idag också för vi hade ingen spanska, så grymt skönt !
Nu håller jag på att plugga lite körkortsteori vilket inte är så kul men har kommit en bra bit i pluggandet där vilket känns skit bra :)
Så nu ska jag plugga lite mer sen får jag se vad som händer!


Effektiv söndag!

Härlig söndag idag.. eller ganska iallafall.
När jag vaknade i morse så trodde jag att jag inte skulle orka göra något för jag var grymt trött, men nu så har jag blivit ganska så pigg och har hunnit med att pluggat matte och läst lite i engelskaboken så nu har jag runt 60 sider kvar bara så om jag läser lite till idag så tror jag att den kan vara utläst till på tisdag iallafall.
sen så funderar jag på att börja plugga lite körkorts teori men har verkligen ingen lust med det så får se.
Och att sluta att tvinga i sig mat var kanske en dum ide för jag är på mina gamla vanor nu på en gång, klockan är lite över två och sist jag åt var igår kväll då malin och jag var ute och åt och det var runt 6 tiden, och innan malin och jag åt igår så hade jag inte ätit något alls, eller jo en macka till frukost kl 10, inte bra.
Kanska ska börja tvinga i mig maten igen? fast det är ju inte heller så kul att tvinga i sig mat.. aja får väl tvinga i mig mat om det inte blir bättre.
Idag så får jag se vad som händer, ska nog plugga så mycket jag kan eftersom jag känner att jag har energi för det idag. sen kanske jag ger mig ut på en löppar runda.


Redo !

Nu är jag redo för en mysig lördagskväll med sis!
Känner på mig att det kommer bli en helt underbar kväll.



Mysig lördag!

idag kommer det bli en riktig mysig lördag.
Jag och sis ska ut och äta middag tillsammans och sen blir det bio på det, riktigt mysigt.
Har nyss duschat så jag ska väl börja göra mig iording snart.
Kommer iallafall bli en toppen bra lördag!


Söta normala syskon !


Sista matdagboken!

Frukost: två mackor
Lunch: Chikenbits , ris och sås
Mellanmål: Frukt
Middag: Tacos

Nu är det slut på att tvinga i mig mat, nu ska jag bara äta så mycket som jag orkar och förhoppningsvis så är det mer än vad jag åt tidigare.
Men det jag har kommit fram till nu denna vecka med all denna mat är att jag är betydligt piggare, gladare och spralligare vilket jag hoppas fortsätter!


Engelska nationella

Fredag idag och det är grymt skönt, är även sista dagen jag måste tvinga i mig mat, så det är ganska skönt faktiskt.
Fick typ sitta över i skolan en timma efter man slutat bara för att vi skulle göra engelska nationella speaking.
gick väl sisådär, men jag är nöjd. Är bara grymt seg i huvudet som jag varit hela dagen i stort sätt.. så blir nog en lugn fredag idag.
Fick även reda på lite intressanta saker idag, en grej som man kan tolka på två olika sätt, men jag tolkar det på ett sätt för det är den uppfattningen jag gjort.
Haft en dag fylld med skratt och prat iallafall.


Calibat!

Jag snackar just nu med min kära vän Fanny och vi snackar om att jag ska leva i celibat!
Och det tänker jag fan göra ! okej kommer nog inte lyckas men skulle fan vara grymt skönt eller vad tycker ni?
Nu kör vi celibat liv så gott som det går !
haha


Out of my life!

Matdagboken idag börjar vi med.

Frukost: Två mackor
Lunch: köttbullar och potatis
Mellanmål: en macka
Middag: kyckling och poatisgratäng.

Dag har varit ganska så bra.
Lite jobbig skoldag , dock hade vi en grymt skön etiklektion där vi masserade varandra och så.
Dock så vill jag bara få ut en person från mitt liv just nu, dock så kommer inte det gå men orkar verkligen inte se den personens ansikte varje dag..
Hatar folk som ljuger och sen inte vågar ta konsekvenserna.. fy..
Aja nu måste jag plugga lite psykologi.. blä

"So try your best baby! try your best to break me, you can´t break a broken heart.
No damage you can do now, I´m immune to you now, you can´t break what broken apart.
There´s nothing you can do to me no more, you can´t break a broken heart."



Skor + matdagbok dag 5 !

Vi börjar med matdagboken. slarvade lite idag igen men men.

Frukost: Två mackor
Lunch: Lite pytt i panna. här jag slarvade, men den var grymt äcklig.
Mellanmål: En macka
Middag: pitta bröd med kebab och massa grönsaker i.

Där var min matdagbok, bara två dagar kvar ;)
Idag efter skolan så åkte mamma och min syster in till mariberg.
Där inhandlade jag ett par skit snygga skor, jag älskar dom :D
Sen blev det även ett par örhängen och ett vanligt svart linne, jag hittade tyvärr inget mer..
Har typ varit hemma i en timma och jag måste plugga psykologi men jag orkar inte haha.
aja nu ska jag hitta på något sköj att göra !


Matdagbok dag 4!

Okej slarvade lite idag och inte åt som jag skulle ha gjort och det märktes efter jag hade sprungit runt 5 km och kom hem för då skakade jag för jag inte hade någon energi i kroppen.
Aja nu får ni veta vad jag ätit idag.

Frukost: En stor skål flingor och en knäckebrödsmacka
Lunch: Äcklig skolmat som var spagetti och någon köttgryta, åt kanske två tuggor av det sen åt jag två knäckebrödsmackor.
Mellanmål: En halv aspelsin
Middag: Kycklingsallad.'

Som ni ser åt jag inte så mycket till lunch och sen håller man sig inte så bra på två knäckemackor och detta åt jag runt halv 11 och sen åt jag ingen mer mat sen kl 20 idag, inte så smart av mig kanske..
ne nu ska jag skärpa mig är ju bara 3 dagar kvar !



Springa!

Funderar på att gå ut och springa i detta härligt vårväder...
Dock så har jag inte så jätte mycket energi i kroppen för jag orkar knappt hålla ögonen öppna haha men är grymt sugen på att gå ut och springa en kort runda.
Aja får tänka lite på saken.
Idag så var det skola som vanligt dock så kändes det som det var måndag fast det var tisdag , var säkert för jag var ledig går.
när jag kom hem så började jag plugga lite på psykologin som man har prov på på fredag så är lika bra att börja.
Har slarvat lite med maten idag med inte bra, jag ska ju klara den här veckan .. men ni får matdagboken senare idag så då får ni se vad jag slarvat med ;)
Nu ska jag nog ge mig ut och springa lite :)


Matdagbok dag 3!

Frukost: Stor skål med flingor plus en apelsin
Lunch: Rester fårn gårdagens middag vilket var en och en halv enchilada
Middag: Lassange


UF - mässa

Var ledig från skolan idag så jag och Camilla bestämde oss för att åka in till örebro och kolla på UF mässan som var idag för att få lite idéer, dock så var det en väldigt liten mässa så man fick inte så jätte många idéer men lite idéer fick vi allt.
kom hem runt 13-13.30 och då städade jag rummet och senpluggat lite och tagit en sov pause haha.
resten av dagen betår utav massa spanska plugg !


Hår!

Mitt hår är påväg att försvinna !
Jag hade ganska tjockt hår för ca 2 år sedan men nu är det skit tunt och jag är skit rädd för att bli flint.
Usch, funderar på att köpa sånt där som går på reklam då man får tillbaka sin gamla hårväxt eller vad fan dom nu säger.. usch få kommer tappa allt mitt hår :(
ne nu ska vi vara positiva..
aja nu ska jag tänka på annat än mitt hår ! ville bara få ur mig att jag kommer bli flintis..


Matdagbok dag 2!

Frukost: Två mackor
Lunch: Två korv med bröd
Middag: Två enchiladas + massa grönsaker
Extra: En rad marabou mjölkchoklad och två druvsocker tabletter

Har varit en tuff dag med maten för jag har absolut inte varit hungrig men jag ska fan klara det här så jag kämpar i mig maten. för jag skulle aldrig äta så här mycket.. det jag kommer äta denna veckan kommer ungefär vara vad jag får i mig på en månad skulle jag tro haha.
aja detta var vad jag åt idag iallafall.

Panikattack

Okej denna dag kommer suga så jävla mycket..
Hade lågt blodsocker i morse låg på 1.8 och jag märkte inget förens jag började få panikattacker och svårt för att andas så jag tog ett blodsocker prov och lkåg på 1.8.
och jämt när jag blir så låg så orkar inte min kropp göra så mycket på i stort sätt hela dagen och så kommer det bli idag med..
min kropp kommer inte orka med något medan jag kommer vilja göra enormt mycket.. tänkte ta igen en del som jag missade igår hade jag tänkt men det kommer ju inte gå så bra..
kanske lyckas plugga en del.
aja nu ska jag väl fixa mig lite och skölja av mig för jämt när jag blir så låg så börjar jag kallsvetas så borde nog skölja av mig och sen ska jag försöka läsa lite i engelska boken. eller så tar jag ett bad och läser boken, det ska jag nog göra.

Matdagbok dag 1!

Okej då kör vi då!

Frukost: En macka + en liten skål flingor
Lunch: Två mackor
Middag: Två korvar och pommes

Har inte varit lätt att äta allt detta för jag skulle normalt ha ätit såhär:

Frukost: Knappt en macka
Lunch: Typ inget alls, en tugga av lite mat brukar det bli i skolan och hemma brukar jag hoppa lunchen
Middag: En halv/ hel korv och ytterst lite pommes.

Så jag är stolt över att jag har ätit så mycket idag :)

Energi!

Okej, med denna mat grej som jag håller på med har jag bara tappat energi, vill bara ligga och sova typ...
för idag hade jag tänkt att jag skulle vara väldig aktiv och göra en massa som träna, städa, plugg och träffa Viktoria men det ända jag har orkat göra är att gå en kort runda och sen pluggat ytters lite sen har jag bara liggat i sängen och sovit typ..
samma sak igår, eller låg och sov efter skolan sen blev det lite annat skoj men ändå är grymt trött...
dock kanske det inte beror på maten vad vet jag kanske börjar bli sjuk eller något men jag har ju nyss varit förkyld och är fortfarande lite förkyld.
aja snart ska jag laga mat.
slänger in min matdagbok som jag ska göra lite senare efter maten.

Hungrig- Nej

Okej första dagen på min mat grej som vi bestämde i skolan igår, har gått ganska bra idag faktiskt har ätit ganska mycket eller normalt jag tycker det är mycket men inte alla andra, vi hade tacos i skolan idag och frida skulle bestämma hur mcket som skulle vara i den, trodde aldrig jag skulle få i mig hela vilket jag var tvungen att få men jag fick i mig den, dock så var jag ganska så mätt efter halva den tacosen hah men jag kämpade i mig den ;)
sen när jag kom hem så hade mamma lagad mat och jag var fortfarande mätt efter tacosen i skolan så var inte så jätte hungrig men jag åt "normalt" och jag vet det för mamma sa "vad kul att du äter Anna" haha så det betyder att jag åt bra med mat, så när är jag jätte mätt och tänker inte äta något mer idag ialla fall haha.
Får se hur denna vecka kommer bli, kan lova att jag kommer gå upp i vikt vilket visa kan tycka är bra men jag är ganska nöjd med den vikten som jag har nu men men.
Ser fram emot nästa fredag och se om jag har märkt någon skillnad :)
Ska iallafall skriva matdagbok denna vecka har jag bestämt, dock så börjar jag med det imorgon tror jag :)


Äta normalt!

Okej tänkte inte blogg så mycket för har ingen ork men tänkte berätta en rolig och spännande grej som jag, carro och frida sa att jag skulle göra.
Som jag har sagt några gånger tidigare så äter jag inte speciellt mycket och kan till och med hoppa över måltider ibland och detta är ju inte så bra så vi bestämmde att jag skulle äta mer mat och rätt mat frukost lunch middag i en vecka från och med start imorgon !
jag ska försöka göra mitt bästa dock så tror jag det kommer bli svårt att äta så mycket eftersom jag knappt ätit mycket sen i jul någon gång, har ju hänt enstakade gånger att jag ätit mycket och då blir mamma glad haha.
Aja så från och med imorgon ska jag äta rätt !
är lite nervös inför det men nu kör vi !


Onsdag!

Onsdag idag och jag mår riktigt dåligt just nu tack vara min underbara förkyldning..
men får låtsas att jag mår bra så kanske mamma, sis och jag åker in till marieberg en stund ikväll.
Har inte gjort så mycket idag faktiskt.. skola som vanligt och sen hem och tycka synd om mig själv haha.
aja orkar inte blogga idag mår för dåligt så får hoppas att jag mår bättre imorgon !


Ingen röst!

Är skit förkyld och skit ont i halsen.
och när mamma kom in och sa godnatt så kunde jag knapps svara henne, får hoppas på att jag inte tappar rösten som jag gjorde en annan gång..
ska iallafall inte prata mer för i kväll och hoppas på att jag har någon röst imorgon om jag ska till skolan annars kan det ju kvitta... måste nästan till skolan imorgon känns det som..
aja nu ska jag kolla på DH som äntligen har börjat igen :D


Ovärd dag!

Hade en mycket ovärd dag i skolan idag.
Dagen började med att lyssna på när halva klassen redovisade om ett världsarv på engelska.
min och fridas redovisning gick bättre än förväntat faktiskt.
aja redovisningarna var kanske klara runt 9.10 och då kan man säga att min skoldag var slut. men jag och frida stanna i skolan för att äta äcklig skolmat haha.
så kom hem runt 11 och sen dess har jag pluggar, har skrivit en analys som jag nästan är klar med sen har jag även gjort etiken.. så nu borde jag läsa min engelska bok och börja med psykologin men jag är ganska trött nu så ska nog ta det lugnt en stund sen blir det att fortsätta plugga.



Talk

I want to talk to you again, I need to talk to you again.
but I don´t dare to
!

Sjuk?!

Lyckades få lite sömn inatt ialla fall..
men har varit en jobbig dag, har kännt mig hängig och febrig ibland och ibland har jag mått jätte bra..
Har nyss haft fika med min extremt lata vän Fanny Kumlin! försökte få med henne på en promenad men hon var för lat så hon tvingade mig till en fika istälellt ;)
Var mycket trevligt med mycket prat som var behövligt !
och nu ska jag försöka ta tag i mitt pluggande innan jag börjar på för dåligt igen och innan det blir för sent, jag gillar nämligen inte att plugga för sent på kvällen !
Aja lika bra att börja plugga nu på en gång


Kärlek!!


Förkyld!

Ligger i sängen och kan knappt andas genom näsan och jag måste snart sova..
aja får hoppas på att det är bättre imorgon, nu säger jag godnatt!


Gråter floder!

Har nyss kollat på my sisters keeper och jag gråter floder, det är världens finaste film!
Om man inte gråter till den så har man inga känslor..
Aja nu ska jag försöka ta mig samman här.
Denna dag har bestått utav plugg och film och nu ska jag försöka plugga lite mer.
Jag skriver ganska onödiga saker just nu men men haha har inget att göra och jag har ingen lust att plugga så då är ju blogga en bra utväg om man har något att blogga om..
Imorgon är det måndag och denna helg har gått för fort som vanligt..
Aja imorgon blir en intressant dag om jag inte blir sjuk, är nämligen förkyld och har skit ont i halsen men men..
BTW, är det någon som är bra på att tyda drömmar eller? För den senaste veckan har jag antingen drömt om kärlek eller om döden och det är lite .. läskigt .. aja om någon är bra på att tyda drömmar så kan ni ju höra av er :)
Nu ska jag börja plugga !





Godnatt!

Okej ska snart gå och lägga mig och sova för jag är grymt trött..
ska bara spela klart ett spel som jag har typ blivit halft beroende av Fanny you know what I´m talking about ;)
Aja hade en mysig och rolig kväll med min underbara vän Camilla idag, det går bara att älska den tjejen !
Aja Godnatt !


Nya sommarkläder!

Okej när jag plockade undan lite i min garderob så var jag bara tvungen att prova lite sommarkläder och alla mina shorts var för stora, plus att en kjol var för stor, så jag måste verkligen handla nya sommarkläder så fort det börjar säljas.
Sen provade jag ett par gammla shorts som jag inte har kunnat haft på kanske .. 3-4 år men har aldrig kastat dom för jag tyckte att dom var snygga fast tycker inte det längre men provade dom ialla fall och jag fick på mig dom utan problem, då blev jag väldigt glad ! dock synd att dom inte är lika snygga som jag tyckte dom var för några år sedan haha.
Aja nu ska jag kolla runt på nätet och se om det finns några fina sommarkläder som man kanke kan beställa hem, plus lite andra kläder också :)


Life may surprise you

Orkade inte blogga igår, och hade i stort sätt inget att blogga om heller förutom småsaker..
Har ialla fall nyss kollat på the tourist, riktigt bra film faktiskt.
Igår hände en förvånande grej som jag inte vill ta upp här, men det var en lättande sak men jag fick ändå tänka om det verkligen hände..
aja idag ska jag plugga lite, sen kommer camilla hit och då ska vi plugga lite tillsammans och sen ska vi kolla melodifestivalen, är ju faktiskt final idag ;)
Aja nu ska jag väl göra som min syster säger och städa garderoben och sen ta ett bad och läsa engelska boken och sen måste jag nog göra mig iordning innan camilla kommer.






Örebro universitet

Idag har jag spenderat hela dagen på örebro universitet och hört lite om olika inriktningar som man kan gå där, blev inte så mycket klockare på att vara där men det var en rolig dag :)
Och snart ska jag iväg på match, sista matchen för säsongen lite tråkigt men det kommer ju nya matcher :D
aja måste fixa det sista nu innan jag ska på matchen, om jag inte kommer hem för sent så skriver jag ett inlägg när jag kommer hem.


10 år!

Idag så firar jag och min diabetes 10 år tillsammans!
Helt otroligt att det var 10 år sedan.
jag minns så bra hur jävla trött jag var, jag åt inget så var typ bara skin och ben då. jag drack skit mycket vatten, kissade 24/7 och jag orkade inget sov typ hela tiden.. helt otroligt hur tiden går fort och hur dålig man kan vara..
det är svårt att förklara hur dålig jag var när jag åkte in man måste nog ha sett mig för att förstå hur dålig jag var, men jag kan säga såhär om vi inte hade åkt in då vi åkte in så hade jag inte varit vid livet idag, så då kan ni ju tänka er hur dålig jag var. och det värsta med allt var att vårdcentralen sa att det säkert inte var någon fara med mig utan jag var nog bara stressad, jag var 8 år hur fan kan jag vara stressad då? :o
Aja nu mår ialla fall jag och diabetesen bra och vi har klarat oss med varandra i 10 år , och vi har haft både bra och dåliga stunder tillsammans men det är verkligen äkta kärlek vi har till varnadra haha ;)
ne nu ska jag och min kära diabetes ha lite myspys!

Matteprov, sjukhus och CV

Halloj!
Idag har jag inte haft en minut andningspause för först så var det att gå upp tidigt och göra matteprov som var oförväntat lätt, sen iväg till sjukhuset och kolla diabetesen, fick mycke beröm faktiskt det var kul att höra, sen had ejag lyckas hålla min vikt nu med hade bara gått ner 0.5 kg vilket jag tycker är bra, sen vet man ju aldrig om jag lyckas hålla vikten som jag har just nu men får hoppas på det.
Sen tillbaka till skolan och plugga lite på temat och sen få reda på vad man fick på arbete enligt mall uppgiften vilket jag vart ganska nöjd med men kunde fått bättre men men.
Sen när man sluta var det bara hem och börja plugga. gjorde klart etiken som jag har haft hängande efter mig i några veckor nu haha sen har jag även skrivit ett CV som jag inte är helt nöjd med men det funkar !
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och ta det lugn och andas lite !


Hemma!

Nu är jag hemma.
Var en spännande och rolig match måste jag säga, blev 27-27.
Dock så kännde jag mig väldigt utstirrad , vilket jag har blivit i ca en veckas tid nu och det börjar kännas lite obehagligt, eller det har jämt varit det men börjar bli allt mer obehagligt. sen känns det som att personen som stirrar vill säga något men inte vågar, därför personen stirrar men jag vill bara att personen ska säga vad den vill säga och sluta ge mig dom där obekväma blickarna.. men men kommer säkert inte hända så får stå ut med blickarna.
Nu ska jag kolla lite på big brother och sen plugga matte i reklamerna, känns som jag inte kan ett skit till provet som är imorgon men jag får väl bara hoppas på att jag kommer kunna en del ialla fall xD
Aja nu är big brother tillbaka på tv så puss och kram !


Matte!

Idag ska jag plugga massa matte till kl 18.30.
jag fattar inte så speciellt mycket utav matten så har lite smått panik.
Sen efter pluggandet så blir det iväg till örebro för att kolla på när herrarna spelar hanboll.
trevlig eller inte? beror nog lite på om det går bra för dom och lite mer.
ne nu borde jag börja med matten annars kommer jag få ångra mig senare.
höra kanske ikväll när jag kommit hem.


Vana?

Jag tror jag har en vana att få huvudvär på måndagar som förstör hela min eftermiddag och kväll!
Jag har jämt skit ont i huvudet så jag inte orkar göra något och jag måste plugga matte idag men har så ont i huvudet så jag kan inte.
och jag har såhär varje måndag när det är skola och det är lite jobbigt. Huvudvärken sitter i tills min träning ungefär som börjar kl 20 och slutar 22 och då orkar jag inte göra något mer sen..
tragisk liv jag har x)
Aja ska försöka plugga matte så gott jag kan.
Men nu blir det mat , korv och mos mums!
har börjat kunna äta lite mer i skolan nu ananrs har jag bara kunnat äta mat hemma men har börjat äta lite mer i skolan tycker jag i alla fall men jag slår vad om att ingen annan tycker det haha.
aja nu ska jag äta !


Tillbaka!

Ni är jag tillbaka igen !
har inte hört något mer av den dumma personen, kanske har lyckas skrämma iväg henne ;)
aja har faktiskt inte hänt så mycket..
spelade match igår och det blev vinst, var på tiden att vi fick en vinst. och tack vara våran vinst så får vi stanna kvar i div 2 !
MEn på matchen så fick jag ett antal blåmärken och bränsår. har säkert 5 st blåmärken på min höger arm och sen har jag fetaste bränmärket på vänter knä, gör skit ont  så fort man ska gå och nuddar det men men är bara att bita ihop ;) nu ska jag snart hoppa i ett bad hade jag tänkt och sen får vi se vad jag hittar på under dagen, har pluggat hela morgonen så jag tänker nog inte plugga någe mer !


Mitt knä, ser inte så farligt ut på bilden, ser värre ut i verkligheten faktiskt,


Blogg pause!

Har bestämmt mig för att ta en blogg pause.
Får se när jag känner för att börja blogga igen..
men har bestämmt mig för att inte ta mer skit från människor , så om en speciell person försöker trycka ner mig en gång till så blir det inte så kul, och detta är inte ett hot, men jag orkar inte att hon får det att se ut som att jag börjadde allt fast det i själva verket var hon själv. och jag orkar inte lägga ner mer energi på detta så kallade bråk, så kommer skita i denna person men om hon skriver till mig något annat än förlåt eller någon annan typ av ursäkt som kommer jag inte acceptera det!
Så nu säger jag Hej då för ett tag och hoppas ni kommer ha det bra!


Snabb dag!

Denna dag har gått väligt snabbt , och det var inte lika hemskt i skolan idag som tur var.
Och jag och Frida jobbade på skit bra med temat så vi är faktiskt nästan klara , jippi :D

Jag funderar över att ta en blogg pause för jag orkar inte med folk som får sin lycka genom att trycka ner andra, fattar inte vad såna personer har i huvudet för något, så därför funderar jag på att ta en blogg pause för att slippa dom människorna! Jag har det jobbigt som det är i mitt liv just nu så jag behöver inte ha fler personer i mitt liv som försöker trycka ner mig även om dom inte lyckas så bra med det, men orkar inte slösa mer energi på såna människor..
Så om jag inte bloggar något mer på ett tag så är det för att jag har tagit pause i bloggandet!

RSS 2.0