Internet lös !

Hallo, hade inget internet igår så därför det inte blev något inlägg, men nu är internet tillbaka som tur är :)
Och igår fyllde min lilla älskling Fanny år, så nu är hon lika stor som mig, grattis tjejen.
skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helst om hur go hon är och allt galet vi gjort tillsammans (och förhoppningsvis kommer göra) men tror att den ända personen som kommer uppskatta det är Fanny haha så därför tar vi en liten kort beskrivning av vårat galna liv tillsammans ;)
Allt började när vi skulle börja på transten ( 7 klass) och vi hamnade då i samma klass, det första halvåret så var vi inte så jätte bra vänner måste jag nog säga för vårat första intryck var inte så bra på varandra, i alla fall inte ditt på mig ;) men sen så växte vänskapen sakta men säkert fram och sen resterande tiden på transten (7,5-9) så var vi oskiljbara skulle kan kunna säga, vi satt ihop och vi skrattade jämt, kan inte minnas någon gång man inte har skrattat när man är med dig Fanny. Vi är galna och när jag säger galna så menar jag det verkligen, är svårt att hitta ett galnare par än vi. Och sen är vi grymt lika i sättet vilket gör oss ännu mer galna.
Men sen kom gymnasiet som splittrade oss, jag fortsatta att gå i hallsberg medan du åkte vidare till örebro för nya äventyr, vi kom ifrån varandra ganska mycket, men jämt när vi ses så har vi det där bandet mellan oss som ingen kan se eller känna utom vi.
Nu börjar vi bli tajta igen så världen får se upp nu när vi båda är 18 och lever livet !
Älskar dig Fanny och grattis i efterskott :)




Sådär ja :) nu vidare till idag.
har knappt sovit ett skit för jag har haft en jävla fluga inne i mitt rum inatt som har väckt mig hela tiden.
sen hade jag engelska redovisning om en text på första lektionen, gick riktigt bra. sen lekte vi lekar och fick reda på lite betyg på andra lektionen och sen sista lektionen hade vi spanska och då fick jag reda på att jag var tvungen att komplettera för att bli godkänd så ska göra det nu men, åhhhhhh hatar spanska så jävla skönt att slippa spanskan sen ! aja ska väl börja skriva på spanskan nu då, är väl lika bra så jag slipper den sen...


Pirates of the caribbean + mors dag !

Hallå alla glada människor !
Igår var jag på bio med härliga brudar, blev att se pirates of the carribean grymt bra film rekommenderar den verkligen !
Idag så är det mors dag, mamma jobbar tyvärr idag, men jag håller på att bakar till henne, dock vet jag inte om det blir bra eller om hon kommer att gilla dom men gör mitt bästa och det är ju tanken som räknas.
aja hinner och orkar inte skriva nu för nu ska kakorna ut ur ugnen :)

ÅHHH!

Blev inget inlägg igår för jag var så jävla arg.
Hade nämligen spanska nationella muntligt och det gick åt helvetet ! fy fan sa knappt något och det jag sa vart helt fel åh fy och sen så räckte ju inte det heller utan sen fick vi reda på matte nationella och det gick också sämst, dock fick jag G men fy fan vad dåligt det gick jag skäms !
Idag har jag gjort lite allt möjligt, och nu ska jag plugga lite innan en kväll med ett par härliga brudar som man ska på bio med :)


Friluftsdag !

Hade fridluftsdag i skolan idag, har aldrig skrattat så här mycker som jag gjorde idag.
Tack tjejer för att ni gjorde min dag , ni är guldvärda !




Kasta boll !

Nu ska jag iväg och kasta lite boll :D


Söt tjej !


Allt för min syster !

Ganska ovärd dag i skolan idag igen haha.
men på etiken idag så kollade vi film och vi kollade på "allt för min syster" världens finaste film, dock så hann vi inte se klart den men det är en sån fin film :)
Sen hade jag engelska och fick reda på nationella och fick G+ och jag kommer aldrig mer ha engelska, grymt skönt :) när jag kom hem så kollade jag på film och somnade en stund, har fan ingen energi kvar längre haha.
så nu ska jag snart in till marieberg och köpa byxor, mina gick sönder igår och måste ha ett par byxor. skulle egentligen åka in efter skolan men orkade inte men nu säger mamma att vi kan åka in så jag är glad för det :)



Psykologi !

Tjena tjena ;)
är på jätte konstigt humör idag, mår både bra och dåligt.. går inte riktigt att beskriva men men.
Idag så var det skola, nästan ovärd dag som alla dagar nu framöver kommer att vara.
Kom hem runt 1 idag och började med att kolla tv och somnade framför tv till typ.. 3 tror jag.
sen tog jag tag i psykologin fast jag inte hade någon energi till det men skrev massa och sen skulle jag kolla så jag hade fått ihop 7000 tecken utan blanksteg och så hade jag bara fått ihop 5200 tecken då blev jag lite sur för jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva om, men sen så hitttade jag lite att skriva om så jag kom upp i 6000 tecken och sen skrev jag en skit lång analys typ med bara egna åsikter så jag kom upp i över 8000 tecken så nu är jag äntligen klar med en så grymt skönt för nu har jag bara spanska nationella muntligt kvar i skolan :)
Men jag skulle ha träning idag kl 18 och då skulle vi vara uppvärmda och klara så jag åkte ner halv och det var ingen jävel där nere och jag stannade där till typ tio/ fem i 6 men det kom ingen så jag åkte hem och nu så ser jag på fb att det var träning så jag antar att typ alla hade kommit när jag drog hem.. surt men men.
nu ska jag invänta DH och sen ska jag sova tidigt idag :)


Promenad !

Nyss duschat efter jag varit ute och gått en promendad på 5 km med mamma, blev mycket prat och lite pepp inför spanska nationella muntligt som jag troligtvis har imorgon.
Idag har jag pluggat spanska och sen försökt lära mig mitt manus till min redovisning som jag har imorgon i samhäll med Hanna :) Tror jag kan redovisningen ganska bra men spanskan är jag skit orolig för !
Aja nu ska jag väl ta det lungt och försöka koppla bort mina tankar från spanskan !


Kumla !

Har spenderat dagen i Kumla med trevligt sällskap.
kom nyss hem och ska ta något och äta , har inte ätit något idag och är ändå inte hungrig men ska tvinga i mig maten.
Har inte så mycket att skriva men Fanny klagar på att jag aldrig uppdaterar så då får det fan bli så här ;)
ne men ska väl kolla till maten nu och sen äta och sen ha lite mys framför tv eller någor sånt :)


Domedagen !

Idag så är det domedagen enligt någon gammal gubbe i USA, kan inte säga att jag tror att domedagen kommer vara idag, men man vet ju aldrig.
kommer i alla fall dö med en tjej jag tycker extremt mycket om ifall domedagen är inne och den tjejen heter Fanny Kumlin!
ne fy vad hemskt att säga att man ska dö , jag tänker inte dö idag, dom som vill kan ju gå och dö men jag har inte levt mitt liv än så jag tänker inten dö, och jag har överlevt ganska mycket i mitt liv och jag har lurat döden minst 2 gånger så då ska jag överleva idag med!
kul inlägg om döden haha.
ne men idag har jag fixat massa grejer till sommarjobbet och sen pluggat lite och åkt till pappas grav, och fixat mitt extremt låga blodoscker som jag nyss hade, dock så tror jag att jag fortfarande är lite låg men men ;)
nu ska jag snart äta när mamma fixat maten sen drar jag till min fanny banny :D
______________________________________________________________________________________

You are out of my life !

Handboll !

Nu är man äntligen tillbaka på handbollsplanen, dock ute. Vi håller på att träna inför järnvägen cup som är första helgen i juni, ska bli så grymt kul att spela !
Känner att mitt liv nästan är komplett nu när handbollen är igång igen, är mycket gladare och mår bättre i själen !
går bara att älska sporten !
Idag så hade jag redovisning i skolan om savannen , gick ganska dåligt i början för att jag knappt kunde prata men sen flöt det på ganska bra tycker jag :)så hoppas på ett bra betyg :)
Gick och köpte jordgubbar idag med frida också, mums så gott !
sen har jag även gjort klart min etik uppgift så nu kan jag checka av den på min "att göra lista" ganska så skönt, har typ bara fem saker kvar nu eller något innan sommarn.
Aja nu ska jag ta det lung för är ganska skakig efter träningen pga för lite energi.. men men :)


Cp dröm!

Jag hade världens cp dröm inatt, drömde om ett av mina ex:s "nya" flickvän som typ fick tok damp på mig och började misshandla mig och sa massa elaka ord och allt, en väldigt konstig dröm men men sånt händer väl antar jag , haha tyckte drömmen var lite små rolig när jag vaknade faktiskt.
Skoldagen har varit ganska effektiv men sen när jag kom hem så blev jag så grymt trött och är fortfarande grymt trött, det är nog för att jag inte har ätit ordentligt på hela veckan , sne har jag inte drukit så bra heller.. plus att det händer massa negativa saker i mitt liv just nu med, gud det är massa som händer som drar energi från mig, usch ! får börja tänka om lite så jag inte slösar energi på sånt som jag inte behöver..
Nu ska jag snart äta, tur det för jag är skit hungrig just nu. sen har mamma köpt jordgubbar som vi ska äta sen, mums :D
Sen måste jag lära mig mitt jävla manus till geografiredovisningen som är imorgon också, jag orkar inte !
Aja ska göra något vettigt nu



Dream!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka koppla bort alla tankar och sova så jävla skönt och drömma om jag vet inte vad kanske mitt egna lilla land/värld där allt är perfekt och alla pratar sanningen och inget är falsk !
Godnatt !


Nationella MaB

Idasg har jag haft nationellt prov i MaB, gick faktiskt väldigt bra, bättre än vad jag trodde det skulle gå.
så nu har jag ingen mer matte för i år :D
efter skolan blev det hem och plugga på psykologin så nu är jag typ halvklar med den. sen blev det ivög och träna handboll för första gången på ca 2 månader, var skit kul tyvärr så hållde vi inte på så länge för min tränare är en mes eller det är inte min riktiga tränare men men. sen hem och ta det lungt.
nu sitter jag och kollar tv och blir lite små arg på en massa saker !


Muntligt !

Nyss hemkommen från skolan med en lättad känsla.
Vi skulle nämligen börja med spanska nationella muntligt idag och jag trodde jag skulle dö, för jag ville verkligen inte göra det idag för jag kan verkligen inte spanska, men som tur var så fick jag typ göra det sist, är i näst sista gruppen så jag kommer inte ha det förens nästa vecka så grymt skönt !
Och idag så ska jag plugga matte hela dagen eftersom jag har np i matte B imorgon, kommer faila känns det som men men..
aja nu kör vi !


Panik !

Sitter här och har grymt myket panik för att jag inte kan andas normalt ! jag tror det kan vara allergin som spökar lite men är grymt jobbit och jag vill knappt sova för jag tänker att jag kommer sluta andas under natten och inte vakna igen för det går så tungt att andas just nu.. vet att jag inte borde tänka så men blir liksom bara att jag gör så på något konstigt sätt..
haft en väldigt bra helg i alla fall , pratat ut och så med en viss person vilket känns skönt.
aja ska försöka få mig på andra tankar nu och och sen ska jag försöka sova för jag har absolut ingen energi kvar i kroppen idag..


Krogen!

Blir att gå ut idag med ett par tjejer !
Är snart klar men måste fixa håret och jag har ingen aning om hur jag ska ha det .. fill ha uppsatt för det blir så jävla varmt men vet inte hur jag ska sätta upp det i sådna fall..
Så nu sitter jag här och försöker lista ut hur jag ska sätta upp håret ! känner mig inte så taggad men får hoppas på att jag blir det :)
aja ska väl fråga sis nu hur hon tycker jag ska ha håret :)


Beautiful day !

Går ju bara att älska vädret , solsken och över 20 grader ute , love it !
Just nu sitter jag här skit hungrig igen haha men men blir inte mat förens om några timmar.. synd om mig men jag vägrar äta något så får skylla mig själv antar jag..
Snart ska jag iväg med mamma och städa bilen... elelr nu så jag bloggar senare :)


Kärlek!

Har suttit och kollat på massa bildet från när vi var små och jag har aldrig skrattat så här mycket och jag har aldrig heller känt en sådan saknad efter en person.
Såg massa bilder på mig och pappa och jag kände världens tomrum inom mig och önskade att han satt bredvid mig och kunde skratta med mig åt alla fula kort, men men det får förbli en önskning !


En bild som jag hittade där jag och pappa pussas när jag var liten, och denna bild fick mig att gråta floder !
Älskar dig pappa


Hungrig !

Sitter här och är skit hungrig men orkar inte gå att fixa något att äta för då kommer jag inte äta någon mat sen och så kommer jag bli skit hungrig när jag ska sova och blablabla..
fast tror inte jag orkar vänta på maten för jag har inte ätit något sen typ halv 11 och då åt jag lnappt något så borde äta men finns ju nakdelar med det.. jag får tänka igenom det en stund..
För övrigt har dagen varit gukdvärd, har varit strålande sol och man har kunnat gått barbent så grymt skönt ! dock så har jag väldigt orakade ben så får ta och raka dom ikväll :) och nu vill jag ut och springa men orkar inte springa så jävla långt utan jag vill typ ta en runda på.. 15 min, inte så mycket kanske men känner inte för att springa så jävla långt utan jag vill bara springa av mig lite, fast har säkert ingen energi i kroppen för jag inte ätit något och att jag var hyperaktiv på idrotten som var dirwkt efter maten .. nu kommer jag in på mat igen haha, svårt att sluta tänka på mat när man är hungrug, nu börjar jag känna mig som homer i simpsons haha. ne gud vad jag bablar på här, förväntar mig inte att någon kommer läsa det här men om du nyss har gjort det så grattis du har fått enormt mycket onödig information som säkert var skit tråkig ;)

Plug och skruv !

Kom typ nyss hem från handbollsmötet där vi också satt och packade plug och skruv, och jag säker bara en sak, roligare saker har man gjort ! det är nästan så att spanska är roligare och då är det farligt tråkigt om jag säger så.
idag har jga inte gjort så jävla mycket måste jag säga, har försökt pluggat men går inte är så jävla trött på allt. sen har jag tänkt lite på min vikt och jag tror faktiskt jag har gått upp några kilo för det känns som det men jag vet inte, har ju ingen våg hemma så kan inte kolla det. men min familj blir säkert glad om jag gjort det haha. nu msåte jag verkligen förberedda mig ingör nationella som jag har imorgon men jag försöker göra allt för att slippa göra det haha. åh fy orkar verkligen inte.. klaggar lite nu men är inte på topp humör så lev med det.
Sen hatar jag folk som inte kan bestämma sig ! hur svår kan det vara , antingen gör/tycker du en sak eller så gör du det inte !
aja känner att jag kanske ska sluta skriva nu annars låter jag säkert som värsta bitterf*ttan här , vilket jag säkert redan gör men men är som sagt inte på det bästa humöret ;)


M&G-dag

Rublirken är lite konstig men ni fattar nog vad jag menar när jag berättar om min dag haha.
Hade skola idag som vanligt ganska så skön dag, gick även och kolla vad jag fick på mitt trafikprov som jag gjorde igår, fick MVG på det provet vilket gör att jag får MVG i slubetyg.
efter skolan blev det hem att plugga geografi som jag har prov på imorgon.. men sen runt 4 så åkte jag och mamma in till marieberg där jag inhandlade:

* Ett par höga shorts
* Linne
* Svart t-shirt
* Ringar

Är väldigt nöjd med mina inköp.
när jag kom hem blev det att råplugga geografi igen vilket jag inte kan så mycket på men det skiter vi i för jag orkar inte plugga mer !


Huvudvärk !!!!!

Sitter här och försöker verkjligen plugga med världens festaste huvudverk, i vanliga fall så hade jag nog inte pluggat om jag hade en sån här huvudvärk men nu så har vi så mycket i skolan så man måste typ plugga hela tiden vilket suger ganska så hårt.. och jag vill inte ta massa tabletter för det är inte så bra men jag ger fan snart upp och tar lite jävla knark tabletter haha.
hade trafik prov idag, gick faktiskt bättre än vad jag trodde :) sen fick jag tillbaka idrottsprovet och där hade jag 4 fel bara från max, inte så dåligt där inte ;)
aja måste väl plugga vidare men huvudet säger nej.. om min huvudvärk inte gått över om.. 15 min så går jag och tar tablett :)


Lat tjej!

Idag är jag en lat tjej som kommer att ligga i sängen hela dagen.
Hade en väldigt trevlig valborg igår, mad massa trevligt folk.
vi låg och kolla på stjärnorna ett tag och försökte lista ut stjärntecknena men det gick inte så bra haha.
idag borde jag plugga men har fan inte engeri till det.. men har ju prov imorgon och kan inget så är väl bara att hitta energi antar jag :P
aja ska väl förska plugga lite nu..



RSS 2.0