All I can say..

Halloj, blev ett ganska cp inlägg som jag skrev sist märkte jag haha.
men nu är det cirka en timma kvar innan min träning börjar och så jag har god tid på mig att blogga nu ;)
jag har massa läxor och skit just nu men dom mesta är inlämnade och klara..
det jag har dom kommande 5 veckorna innan lovet är:
*Geografi prov
*Tema uppgift
*Spanska prov
*Matte prov
*Trafik läxa
* Flera engelska uppgifter

ja det är dom sakerna jag kommer på just nu men jag kommer säkert få mer och sen har jag säkert mer som jag glömt nu. men har typ haft massa saker nu innan också som jag lämnat in. aja vem bryr sig om det här egentligen?
Ska som sagt på träning snart och då ska vi prova lite kläder som vi ska få och sådär. sen så får vi reda på laget till lördagens match :)
aja nu ska jag väl ta och göra något vettigt innan min träning :)

30 sep 2010!

Sista dagen i september idag då. mysigt mysigt.
har inte tid att blogga nu för måste dra till skolan men har ju inte bloggat på ett tag så kände att jag var tvunge till det. har haft fullt upp denna vecka och kommer nog ha ganska fullt upp etyt tag framöver..
idag har jag träning ska blir grymt kul.
sen så pö lördag har man öppet hus i skolan och kanske match, beror på om man blir antagen till matchen eller inte.
aja nu får jag panik får blogga senare.

Mary Kay!

Mammas kompis Pia har nyss varit här med Mary Kay smink saker så har sminkat mig med dom sakerna och det blev skit snyggt, om jag får säga så själv. blev såhär:

inte den bästa bilden och sen är ljuset inte så bra men men. är grön färg. blev verkligen skit snyggt och jag sminka mig själv också så blev verkligen jätte nöjd. ska till Harry´s imorgon på mer Mary Kay, haha.
nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet.

Skit nöjd!

Hej, fullt upp idag. gick upp kl 7 i morse och var skit trött och så skulle jag packa väskan, äta klä på mig och sätta upp håret och säkert något mer. fick stressa massa för att jag skulle hinna till samlingen, men jag hann ;)
så vi bar iväg till västerås runt halv åtta. När matchen nästan skulle börja så fick jag skit lågt blodsocker men det gick över typ 5 min in på matchen. jag tycker att min insatts i dagen match var grymt bra, fick massa beröm men viktigast av allt ( i alla fall vad jag tycker) är att jag själv känner att jag gjorde bra ifrån mig. dock förlorade vi denna match med 29-23, men om vi förlorade inte med så mycket om man tänker att dom tjejerna vi möte spelade ocksåp i elitserien så jag tycker vi var grymt bra. när jag kom hem kollade jag mer handboll på tv men råkade somna haha. ag som till typ kl 5 och somnade runt halv 4. sen blev det lagga lite mat med mamma, robban och malin. och nu gör jag inget. vi skulle hitta på något med laget idag men det var massa som var sjuka och inte kunde komma så vi får skjuta upp det. sen var det nog lika bra för jag orkar verkligen inte träffa folk idag, är så grymt trött och på sånt humör som man blir sur för allt nästan.. så ska ha en mysig hemmakväll med film och godis :)
Men som sagt jag är nöjd med min insatts i dagen match och hoppas på att min framgång som jag visat nu i laget håller i sig :)


Taggad till tusen!

Ligger i sängen och nyss kollar idol. och jag taggar matchen som ska spelas imorgon med lite godis :)
är så grymt taggad inför matchen imorgon så jag knappt är trött fast jag sover som en kratta på natten.
Har egentligen inte så mycket att säga haha. men jag slänger in ett godnatt här för jag ska snart sova, så godnatt.



I love you girls, you make my day!♥

Här kommer bilderna från igår, är inte alla men är några stycken !


Underbar dag !

Kan inte kagga på denna dag, har haft jätte trevligt med mina tjejer, vi hade "picknick" och tog massa cp bilder hah och sen blev det lite allvarligt snack. men vi hade grymt kul. försöker få tag på lite av bilderna vi tog. tänkte sno dom från fb men jag kommer inte in på fb för den cpar och jag blir arg på det haha.
efter jag hade varit med tjejerna så blev det iväg på träning, stuka foten lite lätt tillsammans med Jennie, hon fick dock ondare än mig. just nu värker det lite i foten men det är nog borta imorgon. Efter träningen fick vi reda på vilka som skulle få spela matchen på lördag och jag fick vara med, så jävla glad över det, så det blir debut i A-laget div 2 på lördag i västerås. kommer vara grymt taggad. och är så kul att höra från andra att man är värd det, jag älskar mina lagkamrater :)
Har varit och kollat när herrarma spela match nyss och dom vann med 3 bollar tror jag, grymt kul för dom. tänkte lägga mig i sängen just nu och kolla film, och sen när jag kommer in på fb ska jag sno bilderna och lägga upp dom så fort jag kan.
nu blir det film, kanske ska ta och kolla på killers som Niklas tipsa om, har ni sett den? vad tyckte ni i såna fall?


Svullna ögon..

Halloj alla.
idag mår jag lite bättre än igår, men jag har svullna ögon eftersom jag grät så mycket igår..
idag ska jag i alla fall träffa mina tjejer! ska bli grymt kul, dock är jag inte riktigt säker på vad vi ska hitta på men något skoj hittar vi säkert på.
är ledig från skokan idag och imorgon, skönt det, är verkligen behövligt..
har inte sovit så bra på sista tiden och har inte mått så bra psykist heller..
har gått ner i vikt vilket jag inte klagar på men jag tror det kan vara för jag inte mår så bra psykiskt...
aja, idag ska jag njuta utav en underbar dag med mina tjejer ♥

Varför var du tvungen att lämna mig?

Hej,
har verkligen ingen lust att blogga idag för jag mår inte bra idag men tänkte skriva ett litet inlägg.
idag är det den 22 spetember och det var exakt 5 år sedan min pappa gick bort idag. och jag saknar honom mer och mer för varje sekund som går. allt jag vill är att höra hand röst igen, ge honom en kram och säga hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. är det för mycket begärt? tydligen så är det det när han inte finns i livet längre. tårarna har bara öst ner för mina kinder idag sen klockan 4 idag och dom rinner fortfarande. det här är en av dom värsta dagarna i mitt liv, det är nu jag behöver min pappa som mest. behöver snacka med honom och jag behöver hans råd och stöd, finns så många tankar i mitt huvud som jag vill dela med honom. Och jag skriker ut min sorg och smärta men det finns ingen som hör mig vilket gör allt ännu mer jobbigt.
aja orkar inte skriva mer nu, vill inte gråta mer och jag vill bara ha min pappa här hos mig.

Pappa jag älskar dig, jag glömmer dig aldrig ♥


Kärlek !

Åh jag älskar mina bloggläsare som ger stöd och håller med mig i politiken som jag skrev i det tidigare inlägget. love you all!

aja ska inte skriva om politik nu jag lovar haha. har nästan nyss kommit hem från handbollsträningen som är grymt sen på måndagar, och det är skitjobbigt för det tar ganska lång tid för mig att varva ner efter träningar..
sen fick jag en påminelse utav niklas att vi hade orientering imorgon haha hade totalt glömt bort det. så det var väldigt tur att han sa det. Och nu märker man att hösten är här för nu är det kolsvart ute innan klockan är 8. som när jag skulle åka iväg till träningen så var klockan kanske... kvart i 8 och det var svart ute! och jag tänkte borde inte jag sova nu och så kolla jag på klockan och så var det inte ens 8, då blev jag lite förvånad, trodde klockan var runt 10 haha. aja nu ska jag lägga mig i min säng som ser väldigt lockande ut!


Poliktik!

Herregud vad  det snackas politik just nu, nästan lite för mycket.
aja jag sa ju att jag skulle lägga ut min lilla eller stora debatt med idioterna som gillade SD men dom gick in på min blogg och det verkade som dom inte gilla det så jag får väl vara lite snäll mot dom och inte göra det, men jag undrar varför dom blev så arga för det, står dom inte för det dom tycker eller?

Hade tänkt säga lite vad jag tycker om valet nu då eftersom alla andra gör det ;)

Jag tycker att det är helt fel och hemskt att SD kom med i riksdagen, jag tror att demokratin i landet kommer att försvina sakta och säkert. och vårt samhälle kommer inte att utvecklas något alls. och ett argument jag hade till mina kära motståndare i debatten var att vi lever i 2010 -talet och inte 1810 talet och då borde man kunna acceptera och respektera varandra oavsett vad man har för hudfärg, hemland och religion. håller ni med mig eller?
den att vi ska utrotta om man nu kan kalla det för det, dom homosexuella. man får väl för fan älska vem man vill och det spelar ingen roll om det är en tjej eller kille.

okej nu lämnar jag SD och går över till Alliansen och dom rödgröna. jag tycker det var grymt kul för miljöpartiet att ha ökat så mycket, dom låg på 7 plats i valet 06 och nu är dom regeringens 3:dje största parti, så ett stort grattis till dom. sen tycker jag personligen att det är fel att ha block för det gör vårat land lite odemokratiskt. varför jag tycker det är därför att nu fick S mest röster av svenska folket men alliansen fick mest röster totalt utav blocken vilket gör att vi svenskar inte får det vi röstade på. vi ville ha S som styrande parti men vi fick istället M. odemokratiskt tycker jag men men. och sen var det ju ganska lika mellan S och M men rätt ska vara rätt tycker jag. haha nu blev det väldigt långt, eller egentligen inte om man tänker efter men tror ingen kommer orka läsa detta haha.


Hej då demokratin!

Har nyss kollat på valet !
och hatar att SD är med i regeringen.
har debatt med två eller det var tre men är bara två kvar, ajaj har debatt med två idioter som älskar SD, fy fan vad arg jag är just nu. skriver mer i morgon och då får ni se debaten också !

Hurra hurra

Blir ett snabbt inlägg just nu för hinner inte blogga just nu egentligen men men.
ska snart eller rättare sägt nu iväg på kalas och fira, mina två kusiner klara som fyller.. 3-4 år haha bra koll jag har haha sen kusin kajsa som fyller 19 och sen farmor som jag säkert inte får nämna hur mycket hon fyller hahah.
sen när jag kommer hem ska jag plugga sönder till kl 8 för då börjar ensam mamma söker och det är ju bara för kul att kolla på haha.
sen är ju mamma mia på tv men det får gå på medans jag fortsätter plugga skulle jag tro.. har ju sett mamma mia ett antal gångar haha.
aja hinner inte skriva mer..

Heja heja... 11/9-01 vad hände?

Ska snart dra iväg och kolla på när laget spelar match som jag skulle ha spelat om inte min tå var cp .
sp ska heja på dom och hoppas på att dom vinner (om du inte gör det så blir jag lite sur för som vi möter suger) ;)
Det är också 9 år sedan planen flög in i WTC. shit vad tiden går fort.. jag minns det som det var igår det hände.
och har ni hört om den där idiot prästen som ska elda koranen bara för det dom gjorde denna dag fast för 9 år sedan, vilken idiot.
aja det finns ju lite olika teorier om den händelsen med WTC som att regeringen var med och planerade allt. vad tror ni? tror ni att USA:s regering hade något att göra med planen som blev kapade 11/9-01? min personliga åsikt är lite klyvad jag vet inte riktigt vad jag tror.. men jag tror att al-Qaida eller hur dom stavas som gjorde dåded sammarbetade med någon i USA men det behöver ju inte vara regeringen utan det kan ju ha varit någon annan som hart stor makt i USA som ett gäng eller om man säger gäng så misstolkas det ju.. men typ som maffia.. eller något sånt.. det är min åskikt om det hela för det är nästan omöjligt att dom kan kapa 4 flygplan och köra in i byggnader utan att någon sammarbetat med dom.. men det är min åsikt, skulle vara kul att veta eran, så vad tror ni hände den 11 sep 2001?

Nu måste jag springa iväg till hallen.

Orkar inte !!

Har pluggat exakt hela dagen och känns inte som jag har kommit någon stans men det har jag ju gjort men ändå.
har fortvarandra massa kvar...

Samhäll: snart klar inte så jätte mycket kvar
Spanskan: Inte gjort ett skit vilket gör så jag måste göra den nu för den ska vara klar imorgon..
Engelska: nästan klar måste lära mig 10 glosor till.
Etik och livsfrågor: typ 1/4 är klar
Historia: inte börjat på

Så jag har en hel del kvar men en hel del har ändrats sen igår också vilket är skönt men jag orkar inte mer all min energi är slut och orkar inte lägga ner mer tid på det nu.. men jag måste göra spanska, spanskan förstör jag allt..
aja en positiv sak är att jag har inte lika ont i min tå idag (Y)
och imorgon är det redan fredag !!
Aja nu ska jag göra spanskan, eller försöka göra den haha.

Saknar min älskling också ♥



Vilket sug!

efter mitt inlägg så fick jag sug efter att blogga igen haha, det är konstigt det där.. men det är skönt att skriva av sig ibland och jag bloggar ju ändå för min skull och ingen annans så det äör ju bra det.
men jag fick ett grymt sug i allafall.
och jag känner mig mycket lugnare och inte lika stressad över mina skolarbeten som jag måste göra eftersom jag har pluggat massa idag.

så det som hart ändrats från sist är att jag är mer klar med engleskan och etik och livsfrågor uppgiften har jag kommit en bra bit på, så nu kan jag andas ut lite mer vilket är skönt.
känner en enormt stor lättnad också, jag gillar den känslan :D
dock så får jag bara känna den ibland nu eftersom min värk i min tå vill ha större uppmärksamhet jävla tå jävel..
snart ska jag sätta mig och kolla på idol sen blir det att ta en dusch och sen kanske jag tar och äter lite glass eftersom det är så synd om mig haha.


Award!



jag vann award av Bellida och ska tydligen berätta 7 saker om mig själv som ni inte viste haha.

1. Jag är otursbarn
2. Är tviling ( kanske ni vet men men)
3. vart född en månad förtidigt
4. har gått på 10000 sporter när jag var liten
5. jag hatar alla kryp i världen
6. kan inte leva utan handbollen
7. jag har haft nära döden upplevelse.

och nu ska jag ge awarden vidare till 7 andra personer och dom får bli:

http://waitingforyou.webblogg.se/

http://emmaeriica.webblogg.se/

http://dreeea.blogg.se/

http://ysf.blogg.se/


http://lindaviola.tk/

http://donkens.blogg.se/

http://josefinesoderberg.devote.se/

Reglerna är:


Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Det tar aldrig slut!

Halloj alla snyggingar!

jag har inte orkat bloggat på jag vet inte hur länge just nu men har fullt upp i skolan och man får bara mer och mer uppgifter så det tar all energi från mig.
sen har jag skaddat min tå så har skit ont i den eller jag hade inte så ont men idag var jag hos doktorn och kolla upp det och då ska jag äta pensellin i 10 dagar 3 gånger om dagen.. och om det inte blir bättre efter det så får jag operera tån.. inte det roligaste kanske.. och sen får jag inte träna helller det här suger så hårt!!!
blir skit sur nu men det blir väl bättre..
och har massa i skolan som sagt.
jag har:

Geografi , blev klar med den idag
Samhäll , halvfärdig kan man säga
Spanska, har inte börjat
Engelska, halvklar
Etik och livsfrågor, har inte börjat
Historia, har inte börjat

tror det är som sakerna jag har så ni ser att jag har massa att göra och allt ska vara klart nästa vecka utom historian så det kommer inte bli så mycket bloggande skulle jag tro.. poch eftersom jag har så mycket i skolan så kanske det är lika bra att jag skadda tån så jag kan göra allt det där istället för att gå på träning.


Min tå, ajaj


Words of love ♥

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there."

- Bob Marley.

Fullt upp!

Har haft fullt upp därför jag inte har bloggat. och igår var jag knappt hemma.

Var på sjukhuset först igår och kolla upp min diabetes, och det gick väl sådär.. hade gått ner i vikt i alla fall vilket jag blev väldigt glad över :)
Sen blev det iväg till skolan och leka massa lekar för vi skulle lära känna varandra, eller rättare sagt fixa så det inte var två klasser i en klass.
jag sluta kl 15 och skulle på samling kl 16.30 till handbollsmatch så det blev först ner till ica och handla lite och sen laga mat, stressa att packa och sen dra iväg till samlingen.
Spelade match mot karlskoga och vi vann med 21-16 :)
kom hem runt 21 så jag var knappt hemme igår haha.
och idag så hade jag tydligen sovmorgon till 12.25, grymt skönt ju :)
idag blir det skola plugg och träning  :)

RSS 2.0