Skit nöjd!

Hej, fullt upp idag. gick upp kl 7 i morse och var skit trött och så skulle jag packa väskan, äta klä på mig och sätta upp håret och säkert något mer. fick stressa massa för att jag skulle hinna till samlingen, men jag hann ;)
så vi bar iväg till västerås runt halv åtta. När matchen nästan skulle börja så fick jag skit lågt blodsocker men det gick över typ 5 min in på matchen. jag tycker att min insatts i dagen match var grymt bra, fick massa beröm men viktigast av allt ( i alla fall vad jag tycker) är att jag själv känner att jag gjorde bra ifrån mig. dock förlorade vi denna match med 29-23, men om vi förlorade inte med så mycket om man tänker att dom tjejerna vi möte spelade ocksåp i elitserien så jag tycker vi var grymt bra. när jag kom hem kollade jag mer handboll på tv men råkade somna haha. ag som till typ kl 5 och somnade runt halv 4. sen blev det lagga lite mat med mamma, robban och malin. och nu gör jag inget. vi skulle hitta på något med laget idag men det var massa som var sjuka och inte kunde komma så vi får skjuta upp det. sen var det nog lika bra för jag orkar verkligen inte träffa folk idag, är så grymt trött och på sånt humör som man blir sur för allt nästan.. så ska ha en mysig hemmakväll med film och godis :)
Men som sagt jag är nöjd med min insatts i dagen match och hoppas på att min framgång som jag visat nu i laget håller i sig :)


Kommentarer
Postat av: emelie

men så bra då :D

2010-09-25 @ 21:19:48
URL: http://heavencanwait.blogg.se/
Postat av: Josse

okeej :D

2010-09-26 @ 11:51:48
URL: http://josefinesoderberg.devote.se
Postat av: andrea

de e ju så underbart o va nöjd efter en match! :D



sv: true ;)

2010-09-26 @ 13:46:14
URL: http://dreeea.blogg.se/
Postat av: YSF´s liv i Norge!!!

Nu har jag äntligen flyttat hemifrån och till och med till Norge för att jobba ett tag.. Följ gärna mina dagar här på min blogg som om de vore du som är i Oslo...

2010-09-26 @ 16:41:21
URL: http://ysf.blogg.se/
Postat av: YSF´s liv i Norge!!!

Nu har jag äntligen flyttat hemifrån och till och med till Norge för att jobba ett tag.. Följ gärna mina dagar här på min blogg som om de vore du som är i Oslo...

2010-09-26 @ 16:41:22
URL: http://ysf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter::
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Din blogg: (om du har)

Skriv det du har på hjärtat!:

Trackback
RSS 2.0