Helgen !

Helgen var bättre än vad man kunde hoppas på, fylld med handboll med härliga brudar kunde inte bli bättre !
Vi spelade grymt bra, vi vann 5 av 6 matcher vilket betyder att vi tog oss till final och möte ett grymt bra damlag som spelade i div 1 men vi gav dom allt en riktigt match dock så orkade vi inte hela vägen och förlorade men måste säga att vi aldrig spelat så här bra i så många matcher och vilken vilja vi vissade, alla hade grymt sega kroppar men det stoppade oss inte så grymt härligt att se !
Dock så var jag redan förkyld när vi åkte iväg och blev sjuk under helgen men spelade ändå och hade feber idag men ska försöka palla mig till skolan imorgon även fast jag kanske inte mår så himla bra.
är så grymt tråkigt att ligga hemma !
ska sova nu och försöka sova bort febern , Godnatt!

Sommarcupen !

Ska snart åka iväg till avesta och spela sommarcupen, passande namn? kanske kanske inte, är inte så mycket sommar längre men men.
Sluta tidigare från skolan för att hinna fixa det sista och så, är förkyld nu också och har grymt ont i halsen men det skiter vi i nu i helgen och tänker bara på allt skoj som vi kommer ha :)
känner för att sova en stund men ska dra om ca.. 30 min så är nog inte så smart.
aja ska fixa det sista nu och sen dra iväg ! ha en bra helg !


Back to school , eller?

Då var man tillbaka i skolbänken igen, sista året på gymnasiet också och det känndes, men en sak som inte känndes var att man hade haft sommarlov. Det känndes som man aldrig lämnat skolan, fy !
kul att se alla ansikten som man inte sett på att bra tag men känner vilken press man kommer få på sig nu det sista året , inte lika kul kanske...
aja ska njuta utav detta året i skolan för sen börjar allvaret !
Ska redan nu börja med "pluggandet", hade lågt blodsocker på sista och ända lektionen idag så var inte 100% närvarande låg på 2.8 när jag kom hem men tror vi fick i uppgift att kolla på en dukomentär från SVT om det som hände i Norge annars skulle vi kolla på det på fredag men lika bra att kolla på det om det nu var så att vi skulle kolla på den.


Utgång !

Ikväll blir det middag och utgång med några härliga brudar, är sjuk taggad !
har haft otroligt svårt att välja kläder tills ikväll men jag hittade tillslut en svart knlänning som känndes någotlunda bra i allafall.
Så nu sitter jag och väntar på att födelsedagsbarnet Mikaela ska komma och hämta mig, sen kör vi !


Dålig !

Okej vet att jag har haft en grymt dålig uppdatering här på bloggen men ärligt talat så har jag verkligen inte haft någon lust för att blogga. känns bara så grymt jobbig att sätta sig ner och skriva ett blogginlägg, anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att det känns okej att skriva ett blogginlägg. Så får se om jag kommer uppdatera bloggen mer nu eller om det får bli blogginlägg när jag känner för det eller inga blogginlägg alls.
Denna sommar har varit en otroligt bra sommar, träffat nya människor ,  umgåtts med underbara människor och massa annat som varit underbart !
Skolan börjar på tisdag nästa vecka, ser inte fram emot det precis, dock ska det bli skönt att få tillbaka alla rutiner igen för det är skönt att ha !
nu måste jag fixa mig för min älskade Fanny kommer snart hit :D


RSS 2.0