Dålig uppdatering

Har haft väldigt dålig uppdatering men det är för att jag fortfarande inte har internet på min egna dator och jag hatar att sitta vid mammas dator, sen är denna dator jämt upptagen också.
och det har fortfarande inte hänt något speciellt i mitt liv jag jobbar , äter, tränar och sover om dagarna fortfarande. Är inte så trött som jag brukar vara på kvällarna vilket betyder att jag börjar komma in i vanorna, men jag slutar jobba om 3 dagar så jag känner att det inte spelar så stor roll då, men men.
Sitter och funderar på att köpa en iphone 4.. men jag tvekar jämt så vi får se hur det blir med den saken.
Har nog inge mer att säga heller.. gud vad tråkigt inlägg hahah

Inget liv !

Jag har seriöst inget liv, det ända jag gör om dagarna är att jobba, äta , träna och sovaoch detta gör jag exakt varje dag, har i alla fall gjort så varje dag denna vecka får se om jag ska träna något mer denna vecka eller inte, är ganska så trött i kroppen efter tre dagars fysträning.
Har inget roligt att berätta som ni kanske förstår men får hoppas på att jag får tillbaka mitt liv snart :)

Internet lös igen !

Är internet lös igen därför kommer det kanske inte bli så mycket bloggande nu den kommande tiden, sitter på mammas gamla dator som har internet men den är inte så rolig att sitta på som man kanske kan förstå. Jobbar denna vecka til torsdag sen är jag ledig fredag för då är det midsommar, vet inte riktigt vad som händer då men det återstår att se :)
Hade fys träning idag med är helt slut i benen, kommer ha fys träning imorgon och på onsdag också , jag kommer vara helt död !
Aja har inget roligt på hjärtat just nu heller så, vi hörs när vi hörs ;)

FREDAG !

Äntligen är det fredag och jag behöver inte gå upp kl 6 imorgon så grymt skönt :D
Är skit trött så ska bara ligga i sängen och glo på tv.
Drömde en ganska ledsam dröm, eller jag blev ledsen utasv den och det kändes som den var sann så jag får hoppas på att den inte är det..
vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag har inget på hjärtat. Så nu ska jag ligga i min älskade säng och bara softa !


Jobb !

Jag började jobba igår på allehallen och har bara fått städat i 8 timmar i två dagar, det suger och jag är helt död när jag kommer hem. har nyss sovit i någon timma inte så bra när man måste lägga sig tidigt och gå upp kl 6. men imorgon börjar simskola så då får jag göra annat än att städa i alla fall, som tur är har jag bästa Fanny med mig :)
nu ikväll ska jag väl ts det lugn och försöka att inte somna om haha. kanske måste laga matlåda tills imorgon också, gud vad jobbigt detta blev nu hahah.


Ingen energi

har absolut ingen energi kvar så är skit trött, igår låg jag i soffan exakt hela dagen och var skit trött.
ä nästan lika trött idag fast idag kan jag inte vara trött för jag ska iväg till östansjö och fira min fina vän my :)
och snart ska bror min klippa mig, happy :)
orkar inte skriva mer nu..


Skolavslutning + hårfärgning !

Har haft skolavslutning idag, mysigare skolavslutningar har man ju haft, om man säger så men det var ändå lite mysigt :)
Kollade även på studenternas student show, riktigt bra, lite kort bara men bra var dom :)
Nu sitter jag med slingor i håret för jag ska bli lite ljusare i håret eftersom det är sommar och mitt hår bleks så mycket då.
ska bli spännande och se hur resultatet blir, ska snart iväg till mormor också och äta mat, mums, hade tänkt att väga mig hos mormor också för att se om jag har gått upp i vikt vilket det känns som jag har gjort men man vet ju aldrig.


Toppendag?

Denna dag har inte varit så bra som jag trodde den skulle bli, visst dagen var bara fram till typ 5 sen gick allt åt helvete.
Min syster smetade fondation på min säng, som tur var gick det bort. Sen hadfe jag handbolls träning vilket var fys, under fysträningen fick jag fetaste astma anfaller och trillade typ ihop var skit äckligt men det gick bra tillslut.
och efter träningen (och fortfarande) skakar jag som bara den skit cp. Sen skulle jag äta och alla andra i min familj hade ätit upp och jag hade bara tagit en tugga, jag fick inte ner maten fy fan vad äckligt det var med mat, tvinga i  ig hälften av min mat sen klarade jag inte av det längra fy !
Så denna dag har både varit en toppendag och en förjävlig dag.
så nu ska jag bara ligga i sängen och inte göra något för då kan förhoppningsvis inget dåkigt hände om jag inte börjar få finnar över hela ansiktet (ta i trä !)


I am so HAPPY !

Här har ni världens gladaste tjej som klarade G i spanska. är så grymt glad över det så det finns inte, och det kommer firas med att bränna upp mitt spanska häfte och sen lite fysträning.
Är så grymt glad, så fort jag tänker på att jag fick G så dör jag av lycka känns så jävla gött !
först så vågad ejag inte öppna mejlet där det stod vad jag fick men till slut så öppnade jag det och jag grätt av lycka har aldrig varit så här glad över ett betyg innan även om det bara är ett G haha.
Aja ska snart iväg och träna lite fys.


Betyg !

Sitter här och väntar på att betygen ska sättas så jag vet om jag blir godkänd i spanskan eller inte.
men det tar sån jävla lång tid innan betygen kommer in haha. dock så ska dom ju vara inne innan tolv slaget idag men jag vill ha dom nu orkar inte vänta längre, jag vill veta om jag kan bränna upp mitt spanska häfte eller om jg måste släppa runt på det ett år till !
aja ska se oim jag orkar hålla mig vaken till kl tolv, börjar bli ganska så trött...


Tankar !

Har inte blivit så mycket inlägg nu i helgen men har som sagt spelat järnvägen cup och har varit väldigt trött och inte orkat och igår så hade jag för många tankar i huvudet.
Jag tänkte på lite allt möjligt, för det mesta dåliga saker vilket gjorde mig på dåligt humör, och känner att jag skulle behöva prata ut en del med en viss person , dock så vet jag inte om jag orkar prata med en personen även om det skulle vara behövligt. aja livet går vidare och det som gäller framöver är positiva tankar och en bra inställning till livet.
Hade föresten min sista spanska lektion idag, eller om jag får G i spanska så slipper jag det och det ska bli så jävla skönt !
aja nu ska jag sola eller något :)


B-Slutspel

Ska snart iväg och spela min första match idag i b-slutspel.
Vet inte riktigt vilket lag vi kommer möta men får hoppas på en vinns så vi får spela en match till idag och inte bara en :P
Har nyss ätit frukost, inte den bästa frukosten kanske men kan faktiskt inte äta något har försökt.
aja måste fixa det sista nu innan jag ska iväg.




Järnvägen cup !

Första dagen på järnvägen cup nu då.
och jag är skit trött och har grymt ont i kroppen skadda mig ett antal gånger idag, först landade jag på handleden så den blev lite svullen, sen landade jag på min vänstra axel så har skit ont i den nu, sen kastades jag hej vilt så jag landa på min rumpa så kan knappt sitta eller ligga ner på sidorna för jag har så ont i rumpan, sen är mina ben och armar fulla med blåmärken och min rygg värker, så jag har i stort sätt ont i hela min kropp.
Är solbränd också och har världens snyggaste solbräna, halve bena och armarna är bruna och resten är vitt.
Aja vi vann 1 av 3 matcher så blir att spela b- slutspel och vi får se hur det går imorgon.. tror faktiskt att vi kommer att åka ut ganska fort för mitt lag är ju inte det bästa känns som att alla ger upp skit snabbt så man får göra allt själv, men nu ska vi inte klagga här inte, har faktiskt haft en helt okej dag om man bortser värmen och spyerna haha. nu ska jag snart sova för jag är så grymt trött !



Planbygge !

Ska snart iväg och bygga planer inför järnvägen cup om är i helgen.
orkar egentligen inte bygga planer men jag hoppade det i söndags så känner mig tvungen till att göra det nu :P

RSS 2.0