Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Mitt internet har cpat hela dagen typ därför detta inlägg kommer så sent.

Alltså den här frågan var lite svår för det beror helt på persolingheten och lite på utsidan, ingen kan säga att man inte går på utsidan för alla gör det bara det att insidan som avgör. jag kan inte direkt säga att den ena är bättre än den andra, men om man säger såhär så går jag mycket efter persoligheten, man vill ju liksom inte ha en dum jävel ;) Dock måste jag säga att jag är ganska så svag för fina ögon och ett gulligt leende :)

Men jag har fallit för min älskling Niklas väldigt mycket




Handbolls VM

Har nyss kollat på handbolls VM med mamma, shit vilken match det var.
Dock så tycker jag att Damark skulle ha fått vinna för dom spelade oerhört bra emot Frankrike, men tyvärr så var Frankrike lite bättre. Så ett stor grattis till Frankrike som vann VM.
Sen tycker jag att det var lite surt att Sverige inte vann över Spanien idag på bronsmatchen men Sverige spelade inte sitt bästa, kanske berode på att dom hade 3 spelare som var skadade och en som inte kunde vara med, men men Grattis Frankrike, Danmark och Spanien till medaljplatserna.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Något jag vill ha mer än något annat just nu är vår och min man.
jag vill ha vår för jag är trött på att frysa hela tiden, så jag vill ha vår och slippa ha massa kläder på sig och känna den härliga vårsolen i ryggen. så grymt härligt :)
Och min man vill jag ha här hos mig för som jag har sagt tidigare var det längesen han och jag var ensamma, var faktiskt lite över en vecka sen och det kommer bli en vecka till utan honom.. så får hoppas denna vecka går fort :)


ÅH!!

Har världens tråkigaste lördag..
ligger i min säng och glor på något tråkigt program på tv:n, mår inte så bra heller, har ont i huvudet och magen och mår lite illa.. sen är jag skit trött för jag inte kunde sova inatt, dels för alla andra här hemma var uppe jävligt länge och förde världens jävla liv.. sov kanske.. 3 timmar inatt eller mindra inatt.. och sen har jag inte kunnat sova på dagen heller.. sen fick jag väldens blodsockerfall så kunde inte göra något själv.. inte min turdag precis !
Saknar min älskling också som jag inte kommer få träffa på en vecka.. life sucks sometimes..



Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Det här var en svår sak att skriva om för jag har ingen aning haha.
men ett mål jag har med livet är att jag ska bli och förbli lycklig hela livet.
drömmar som jag har... tror inte jag har några drömmar just nu, eller klart jag har det vara det att det är svårt att komma på några nu när man väl måste skriva när det men annars så finns dom säkert där hela tiden haha.
önskningarna i mitt liv är i allafall att slippa min diabetes så jag kan få jobba med det jag vill jobba med, vilket är polis. men min diabetes stoppar mig vilket suger.
aja inte så mycket ni fick reda på här inte men men..


Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Har faktiskt väldigt svårt för att säga vilken som är min favorit årastid eftersom jag gillar alla på olika sätt.
jag gillar vintern för då slipper man alla insekter och kryp som jag verkligen hatar, usch! sen är det mysigt med snö, dock inte för länge utan snön kan ju försvinna i början av januari tycker jag.
Sen gillar jag höstan för det är mysigt när löven byter färg och det blir mörkare och man får börja ha på sig lite tjockare kläder :)
Våren gillar jag för att det börjar bli ljusare haha, nemen mörkret är kvar lite för länge. sen gillar jag när han känner att solen bränner i ryggen och knopparna på trädet börjar komma och alla blir piggare och gladare.
Sommarn går det ju bara att gilla! dock så hatar jag alla kryp som kommer på sommaren, men det är bara att bita ihop och gilla läget.
Av årstiderna så gillar jag nog ändå sommarn bäst, för alla är glada och det är mycket roligare på sommaren.


Inte på humör!

Denna dag har mitt humör varit lite upp och ner...
dagen började med att jag var väldigt trött, sen var jag mitt vanliga jag, sedan väldigt glad och nu är jag irriterad.
jag har ingen aning om varför jag är irriterad utan jag är bara det, sen så är en liten del av mig ledsen också och jag fattar inte varför men det är något inom mig som säger att jag ska vara irriterad och ledsen och det suger ganska mycket för jag har ju ingen anledning att vara det, vad jag vet just nu i alla fall...
aja ska försöka plugga lite psykologi just nu sen ska jag försöka bli lite glad igen...


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Har faktiskt mer än en person som jag skulle vilja träffa.
jag skulle vilja träffa min pappa och jag tror dom flesta som känner mig och göljt min blogg vet varför.
Sen skulle jag också vilja träffa min systerson som föddes i söndag, har fortfarande inte träffat han eftersom han inte mår så bra efter födseln, får hoppas på att han blir bättre snart.
Den sista personen som jag skulle vilja träffa just nu är min man. träffade han i skolan och så men det var ett tag sen bara han och jag var. så han är en person som jag vill träffa just nu, sen åker han iväg och åker skidor på lördag så kommer inte träffa honom på hela nästa vecka vilket kommer suga..
men ja nu vet ni vilka personer jag skulle vilja träffa, pappa, systersonen och mannen min


Dag 1 – En bild på mig + fakta om mig.

Jag heter Anna och jag är 17 år men fyller 18 om exakt en månad idag faktiskt. Jag bor i Hallsberg tillsammans med min mamma, syster och bror, sen har jag en till bror som bor i Malmö. har även en drös med sjukdomar som bland annat diabetes och allergi. har hart diabets i snart 10 år.
På fritidens så umgås jag med vänner, pojkvän och familj och sen tränar jag världens underbarasta sport som är handboll !
Jag går samhällspogrammet med inriktning samsam på alleskolan tillsammans med grymt härliga människor.
Jag är väldigt envis som person, som kan vara lite blyg första gången man träffar mig men när man väl lär känna mig är jag galen ;) men jag är en glad och positiv tjej för det mesta. Jag är också väldigt klantig utav mig, mina fötter och jag är inte bästa vänner för jag stukar jämt dom, tror jag har gått på kryckor 5 gånger för jag har stukat dom så allvarligt.
Aja nu vet ni lite mer om mig!



Följer strömmen!

Tänkte var som alla andra lite nu haha.
känner att jag har lite bloggtorka så då passar ju detta bra.
så dom kommande 25 dagarna vet ni vad jag ska blogga om ;)
Jag börjar redan ikväll!

Dag 1 – En bild på mig + fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Pluggdag!

Min dag har i stort sätt bara bestått av plugg.
började med skoa som vanligt vilket var ganska så soft, förutom när Hanna och Carro snackade bok och Frida skulle till tandläkaren och alla andra hade försvunnit så jag blev ensam en stund, men då spelade jag spel på mobilen haha.
aja när jag kom hem så var jag tvungen att läsa ut min svenska bok som jag ska redovisa imorgon.. hade cirka 200 sider kvar att läsa när jag började med den men nu har jag bara ett kapitel som är på 20 sider som jag hade tänkt läsa klart innan jag somna ikväll. har också hunnit skriva klart historian som ska vara klar imorgon, dock vet jag inte om jag är så nöjd med den så jag får se om jag diskutterar istället.
snart är det dags för träning och det blir min första paus från pluggandet, eller har ju paus nu men ni fattar vad jag menar.
har lite huvudvärk nu med efter 3.5 timmars pluggande... så ska nog dricka lite vatten och ta det lugnt innan träningen.


Världens bästa tjej!

Har som sagt tillbringat min dag med Fanny banny.
vi spelade lite Wii sport och jag vann såklart på allt ;)
sen tog vi fram Fannys systemkamra och tog massa kort.
orkar inte skriva så mycket nu så kolla på dom få bilderna och njut ;)



BFT !

BFT = Best Friend Time!

Idag ska jag träffa min kära vän Fanny! var längesen vi sågs nu, måste bli oftare tycker jag!
Undrar vad vi hittar på den här gången. vi brukar alltid komma på något knäppt att göra tillsammans.
just nu sitter jag här och har skit ont i min under läpp, har nämligen dragit bort skin därifrån så det svider och gör ont, jag är så klantig ibland.. nu ska jag i alla fall städa lite och sen slänga i mig något att äta, är fsktiskt lite hungrig, och det är inte ofta jag säger det nu för tiden!
Och jag har kommit på en teori på varför jag inte äter, för innan jullovet så åt jag knappt något!
sen sista veckan på lovet så kunde jag äta igen som vanligt, och sen när skolan började så började jag sakta men säkert äta mindre och mindre, dock äter jag mer nu är vad jag gjorde innan jullovet men jag äter ju ändå mindre och mindre.. så min teori är att det är skolan fel! jag är helt enkelt för stressad med allt arbete som vi ska göra så jag inte kan äta! jag tycker det är en ganska bra teori, vad tycker ni?

aja nu måste städa och så.


Thank for you make me feel so special !

or not!


Trött?!

okej har inte uppdaterat på ett tag för i lördags åkte jag på handbolls VM och kom hem ganska sent så var skit trött hela dagen igår, sen gick jag hem till älsklingen min igår och sov där och kom hem funt 16 idag tror jag.
snart så spelat sverige handbolls VM på tv så ska ta och kolla på det.
är både trött och inte trött , ganska konstigt men kanske är för jag inte ätit något på ett bra tag..
aja tänkte bara berätta varför jag haft dålig uppdatering.


Skratt!

Vaknade upp bredvid min man i morse, dock låg han kvart i sängen medans jag själv gick upp och fixa mig inför skoldagen, och han gick typ upp 5 min innan vi gick till skolan, grymt fuskigt!
aja i skolan idag blev det mycket skratt när Camilla gjorde en film om hur hennes framtid kommer se ut, och den var så klockren och så grymt rolig, är svårt att beskriva hur rolig den var men har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv skulle jag tro, sen var jag också tvungen att göra en sånm film, min var inte lika rolig dock men den var lite små rolig. Camillas film gjorde min dag kan man säga!
Har varit grymt trött hela dagen, eftersom jag somna mellan 1-1.30 inatt och vakna kanske 6 fast jag skulle upp 7.40 inte roligt men men.
var helt död sista lektionen och bara stirra ut i luften typ och tänkte på massa cp saker som jag inte borde tänka på men men.
när jag kom hem blev det att plugga matte och sen lite etik. sen har jag nyss varit och solat med sis, var skönt men mitt solarium cpa typ så jag fick inte sola så mycket men men.
nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och sen ska jag plugga lite mer!
kul liv jag har med massa plugg (Y)





Kärleksdag!

Hade kärleksdag i skolan idag, var ganska okej, man slapp alla lektioner under dagen förutom den sista vilken var väldigt skönt. Dock var själva kärleksdagen ganska så..tråkigt eller inte tråkig, vet inte riktigt hur jag ska förklara hur den var men men.
hade som sagt en lektion till efter kärleksdagen som var historia och vi hade genomgång, så vi fick sitta och lyssna och anteckna i en timma, men eftersom jag har skadat min högerhand och hade skit ont i den just då så bestämde jag mig för att inte anteckna och bara lysna men det gick ju inte så jätte bra för jag börja tänka på massa annat som typ att det var träning ikväll och jag skulle missa den och undra vad dom skulle hitta på och massa annat.
Efter skolan blev det hem och plugga lite spanska. jag och frida har bestämmt oss för att vi ska plugga spanska som bara den fram till NP där vi ska få MVG, haha vi har sagt att vi ska läsa spanska varje dag, dock tror jag inte att jag kommer klara av att läsa spanska varje dag men ska göra mitt bästa ;)
Aja, nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att min underbara man ska komma till mig :)




Jobbigt!!

Det är enormt jobbigt att ha en skaddad högerhand när man är högerhänt för man kan typ inte göra ett skit utan att det gör otroligt ont !
får skit ont bara  när vi ska skriva lite i skolan, inte så roligt så har haft ont i handleden sen typ klockan .. 13.. och har fortfarande ont bara för jag har använt handen för mycket, men har inte så mycket val..
när jag kom hem så var jag tvungen att börja med etiken som jag har skrivit väldigt mycket på faktikst. och som tur var kunde jag skriva den på datorn utan att få för ont.
Skulle ha tränat ikväll men nu går inte det, blir så sur över att jag är skadad, det suger !! och det suger ännu mer att jag inte vet hur det hände utan att det bara kom!!!
okej kanske inte ska ta ut all min ilska här, haha.
Imorgon är det kärleksdag i skolan för oss tvåor, trevligt trevligt !
Nu ska jag väl gå och skära bort min hand, eller så fortsätter jag med etiken och kanske blir klar med den..




Pain !

Igår vart det handboll hela dagen, först egen match mot Tyresö, vi spelade en bra och jämn match dom första 40 minuterna men sen så gick det mindre bra och förlorade matchen. och jag fick grymt ont i min högra handled efter matchen, jag vet inte vad jag gjorde för att få ont i den men jag vrickade väl den på något konstigt sätt..
efter våran match så blev det att kolla på herrarna, där min man spelade. dom möte ochså tyresö, och förlorade den ganska stort med dom kämpade i alla fall.
Och efter herrarnas match så gick man hem och kolla på Sveriges match på tv:n, och alla vet väl hur den gick ;)
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. borde plugga lite etik och livsfrågor och läsa ut min bok men har ingen ork till det.. funderar på att lägga mig i ett bad och då skulle jag kunna läsa lite.. aja får se vad jag hittar på.



Fin de semana!

Nu är första veckan av skolan av denna termin avklarad. känns som vi har gått i skolan mer än en vecka men det har vi inte gjort. men denna vecka har ändå gått ganska så fort och den har varit kul också :)
Idag ska jag hjälpa mamma lite för hon har ont i magen idag, men sen när hon inte behöver någon hjälp mer så går jag hem till min man och myser ! :)
och imorgon är det match som gäller!


Ont i hela kroppen !

Har världens jävla träningsvärk i hela kroppen så gör skit ont när man varit still en lång stund och sen ska röra sig. Jag brukar gilla att ha träningsvärk men nu så har jag ont i hela bena, rumpan, magen och armarna och det är inte skön smärta..
aja ganska så lugn dag i skolan idag, först fick vi lite info om våra val som vi ska göra till 3:an och så, sen hade vi rast i 1,5 timma sen hade vi redovisningar som gick väldigt bra för min del för typ första gången i mitt liv.
har inte gjort så jätte mycket idag, har små pluggat lite, och sen har jag hittat prao plats till vecka 5 på lindex !
Har även en månad men min underbara man idag :)


Skolstart!

Första dagen i skolan för i år, var en helt okej dag faktiskt, trodde att jag skulle vara mycket tröttare men var faktiskt väldigt pigg.
skolan började med ett prov, vilket känns bra, eller inte..
sen senare på dagen fick vi reda på massa annat som vi ska göra nu innan vecka 12 eller när det nu var och jag blev skit stressad! men det lät säkert mer än vad det var.
sen fick men huvudvärk på spanskan som fortfarande sitter i, inte så roligt måste jag säga, men det är ett halvår kvar med spanskan så om jag har ståt ut med spanskan i 4.5 år så borde jag klara ett halvår till, kännde mig väldigt dålig på spanska just nu, har läst i snart 5 år och kan inte ett skit haha.
idag blir det lite plugg, om huvudet tillåter och sen ikväll blir det träning :)


Sista dagen på jullovet!

Som sagt, sista dagen som man är ledig innan skolan börjar igen, känns som jag skulle behöva minst en veckas lov till men så är det väl alltid.
dock så ska det bli väldigt kul att träffa allt folk som man inte träffat under lovet. men jag saknar inte allt plugg. jag borde egentligen ha pluggat massa under lovet men det har jag inte orkat med för om man är ledig så är man ledig!
men nu så måste jag ta tag i pluggandet, har jo trafikprov imorgon och jag har lyckats få tag på en bok så jag kan göra provet. sen måste jag läsa klart en bok, börja skriva på etik och livsfrågor arbetet, plugga in det jag ska säga så geografi redovisningen och sen är det säkert någor mer skit som jag måste göra, och detta ska vara klart på 1,5 vecka.. jag kommer inte orka.. men men har ju lite nya krafter som jag kan änvända nu, fast dom försvinner väl idag då jag pluggar som en galning till provet som är imorgon.
sen vill min syster att vi ska städa rummet vilket jag inte har tid med men det behövs verkligen städas så får klämma in det i en pluggpaus som jag har.
aja ska väl börja städa nu lite sen börja plugga igen !


Sjukhus!!

okej, nu har jag samlat alla mina tankar och börjar må riktigt bra igen.
Gick upp kl 7 idag för jag skulle in till sjukhuset och kolla upp min diabetes.
det gick väl inte så jätte bra utan nu så får jag ta och skärpa mig med min diabetes..
däremot så hade jag gått ner 5 kilo från sist jag var där som var ungefär 2 månader sedan. jag klagar inte på det men det gör min mamma så nu sitter jag och försöker plugga och äter naturgodis :)
aja efter sjukhuset åkte vi och hjälpte mormor och handla lite..
jag måste verkligen plugga nu men jga kan inte plugga så mycket för jag behöver en körkortsbok för jag glömde min i skolan tydligen.. it sucks! så funderar på att hoppa omprovet som är på måndag direkt när skolan börjar eftersom jag glömt boken och troligtvis inte kommer få tag på någon annan.. men ska försöka få tag på en annars så skiter jag i att göra omprover på måndag.



Tankar..

mina tankar går upp och ned just nu..
tvivlar på mig själv och känner mig väldigt osäker i stort sätt allt.
kanske det är för att mamma hamna på sjukhus och massa som gjort att jag har fått alla dom här tankarna eller så är det för jag är rädd..rädd för att bli sårad som jag blivit för många gånger.
aja jag bara gnäller, kände att jag var tvungen att skriva lite såhär för det är jobbigt att hålla allt inom sig och jag är en sån person som inte delar med mig till andra men jag är gärna den personen som andra kan få dela med sig med, lite konstigt kanske men så är det.
så om ni undrar varför jag kanske inte bloggar på ett tag är det för att jag inte orkar blogga och försöker samla mina tankar..

I can see that she likes you and you like her,
but
I can see in her eyes that she is in love with you,
so my question to you is: do you fell the same thing for her as she does for you?
Because if
you do, please tell me now so I
can stop wondering if you really love me or her!

RSS 2.0