Paj !

Har inte bloggat på ett tag för min egna dator har typ pajat eller min laddare har gått sönder så måste köpa ny men har inga pengar för det just nu. och mammas dator har varit paj men funkar nu lite halv dåligt så skriver ett jätte kort inlägg här så att den inte ska cp ihop sig.
Aja nu vet ni varför jag inte bloggat på ett tag och inte kommer gör det, men får min lön snart så då blir det att köpa ny laddare, ha det bra!

Rastlös !

Denna dag har jag verkligen inte haft något att göra förutom att städat rummet. jag städa rummet skit nog för jag visste att jag inte skulle ha något annat att göra efter jag städat haha.
Men har läst 50 sidor ur en jätte bra bok, och om jag läser betyder det att jag har skit tråkigt !
Sen för ca 40-50 min sen så var jag ute och sprang och jag sprang i nästan en timma jag har ingen aning om hur långt jag sprang men är stolt över mig själv, så nu är blodsockernivån väldigt låg, jag bara skakar ..
Så nu ikväll blir det att ta det ännu mer lugnt eftersom jag blevb så jävla trött efter min springtur !


Underbar kväll !

Hade en underbar kväll igår, den bästa på länge skulle jag nog vilja säga.
Var och åt mat på Hellas i örebro , väldigt god mat måste jag säga, och sen blev det bio, baksmällan 2. en riktigt bra film måste jag säga trodde inte den skulle vara så bra eftersom första filmen var så bra och då brukar vanligtvis dom andra filmerna bli sämre men den här var riktigt bra. Sen efter bion åkte vi vidare till kumla och var där skit länge, jag kom hem runt halv 4 eller något sånt, men hade en helt fantastisk kväll.


Trevlig helg !

Detta kommer bli en trevlig helg känner jag.
Igår kväll så blev det grillning med mina brudar, super mysigt vad det. Ver ett tag sen man såg några av dom så det var riktigt skoj.
Och idag så jag jag ut och äta och gå på bio , väldigt trevligt.
Sen på söndag vet jag inte riktigt vad som händer men den dagen blir säkert också toppen.
har inte så mycket att skriva , så ni för nöja er med detta :)


Life may surprise you

Denna dag har varit väldigt konstig..
Sov bort halva dagen, sov till kl halv 2 typ och har aldrig sovit så länge !
Sen gick jag ut och sprang 4 km skit jobbigt var det men det var också grymt skönt , efter det så skulle jag batra fixa mig och slänga i mig något att äta och sen gå till banken, och jag trodde att banken stängde kl 16 men dom stängde tydligen kl 15, sug på det så får gå dit imorgon istället, efter banken gick jag till trafikskolan och snackade lite så kanske ska börja köra massa där v.32.
Efter trafikskolan gick jag och kollade på lindex men hittade inget, sen efter det har jag inte gjort ett skit.. men tiden har bara flugit bi för det.
plus att man har pratat med folk som jag aldrig trodde att jag skulle prata med igen, aja ibland blir man förvånad :)


sjuk?!

Tror jag håller på att bli sjuk, har mått dåligt hela dagen och dom flesta tror nog att jag är bakfull när jag säger så från gårdagen som var grym , men det är jag inte utan jag känner att halsen börjar ge sig och huvudet och kroppen är inte som den ska och allt känns bara fel.. inte bra inte bra, vill inte bli sjuk nu när jag äntligen slutat jobba.
Jag har typ sovit hela dagen är ändå skit trött.. tog ett bad för att bli piggare men skulle behöva ligga kvar i vadet med iskallt vatten i för det är så jäkla varmt här hemma så jag tror jag dör, ännu ett teckan på att jag är påväg att bli sjuk kanske?
aja nu ska jag kolla på någon film som jag laddat ner på min egna dator, ni läste rätt min egna dator har äntligen fått tillbaka internet på den :)


Utgång !

Har slutat jobbat nu, grymt skönt att slippa gå upp kl 6 varje dag men känns ändå ganska så tråkigt...
men men jag och Fanny ska ut och fira idag att vi har slutat jobba och vi får sällskap av härliga brudar, love it !
har inte tid att skriva tänkte bara uppdatera mig lite :)

RSS 2.0