Redo för valborg !

Nu sitter jag här hemma och väntar på att Camilla ska komma så vi kan gå vidare till festen vi ska på.
jag har tagit mina shorts i alla fall kanske kommer bli lite kallt men det skiter jag i ;)
nu ska jag roa mig lite med min mamma och hennes kompis som ska ut ikväll och dom börjar bli lite fulla så det är ganska kul faktiskt :P


Valborg!

Valborg idag, blir att fira den med härlig människor.
Har nyss målat naglarna och ska snart sminka mig lite.
hade tänkt ha på mig ett par höga shorts men nu blåser det som fan så jag vet inte om jag ska ha det , men jag har inga andra kläder som jag kan ha på mig.. får väl ta shortsen och frysa ;)
aja vet inte vad jag ska skriva nu utan jag får väl skriva ett inlägg innan jag drar hemifrån sen :)


Difficult

I am angry at you for making it so difficult for me to move on - you do not know what you want which leads to that I do not know what I want to do !


Estet Konsert

Var och kollade på esteterna för en stund sen, den var riktigt trevligt och dom var riktigt bra också :)
Och så hade dom otroligt vackra kläder på sig tycker jag haha, skit härliga :)
så nu ska jag ta en dusch för jag känner mig inte så fräsch som jag vill känna mig , om man nu kan säga så haha.
aja ska duscha nu sen ska jag försöka bli trött så jag kan få somna tidigt och få sova ut för en gångs skull :)


I am not strong any more !

Denna dag har gått sisådär snabbt tycker jag.
hade redovisning av boken idag och jag fick så klart vara först vilket jag hatar att  ara så det gick sämt för mig .. men men inget att göra åt tyvärr..
dagen för övrig har varit ganska flum och har i stort sätt inte gjort så mycket vettigt på lektionerna haha.
när jag kom hem idag så har jag faktiskt inte pluggat eller jo jag har pluggat lite men har inte haft någon ork till att plugga idag ..
och jag ska snart iväg till "grottan" här i hallsberg och kolla på när esteterna har konsert typ , ska bli spännande att se dom för dom har typ 70 tals tema vilket jag tycker låter jätte kul :)


Snabb skoldag!

Hade en väldigt snabb skoldag idag, började som sagt 11.30 och slutade 13.50 så dagen gick väldigt fort haha.
så nu när jag väl är hemma så blir det att plugga, jag har nyss gjort klart trafiken så hade tänkt läsa klart dom 20 sidorna jag har kvar i boken och göra klart den sen ska jag nog plugga lite spanske sen med har ju nationella nästa vecka och jag är skit nervös inför det.. kommer verkligen gå sämst !
aja är bara att plugga på nu då !


Ögondroppar !

Jag älskar ögondroppar ! finns absolut inge bättre när man har världens allergi i ögonen, är så grymt skönt när man tar i ögondroppar också, halt underbar känsla :D
Dock fick jag inte mina ögondroppar förens typ kl.. 17-18 men jag kunde sola lite idag när jag inte hade någon allergi vilket jag blev glad över, fast jag har varit sur på min allergi hela dagen !
Känner också att jag har fårr ner pollen i lungorna inte så bra kanske .. men jag överlever..
imorgon är det skola också.. som tur är börjar jag halv 12 så jag klagar inte :D


Sur tjej!

Jag blir så jävla trött på min cp allergi, idag hade jag tänkt ligga och sola och ha det gött sista dagen innan skolan börjar igen men nej det får jag inte för min jävla cp allergi som gör att mina ögon är skit röda och kliar som as.
så istället får jag sitta inne med mina skolböcker och plugga och bli likblek som ett jävla spöke ! ÅHHHHHH blir så sur ! sen kommer jag säkert få lunginflamation nu också som jag fick för några åpr sedan av min allergi för då hände exakt samma sak som nu, fy !!!!!!


Sorry

I'm sorry if I hurt you, but you hurt me first!


The end

Snart är lovet slut är bara denna dag och imorgon kvar sen är det skola igen, jippi eller inte. känner mig skit stressad för jag har inte pluggat ett skit på lovet och jag har massa som ska vara klart efter lovet. men idag har jag pluggat på jävligt bra plus att jag har fått massa färg idag också och det är absolut inte fel. har gjort klart etiken, är snart klar med alla mattetal som man ska ha gjort och sen är jag snart klar med trafiken med att stryka över allt. så har gjort jävligt mycket idag så är stolt övet mig själv. ska även försöka läsa lite i min bok så jag blir klar med den innan tisdag.
Fick även skäll från mamma idag för jag inte ätit något idag eller igår eftermiddag/kväll haha inte så smart av mig kanske men jag är inte hungrig eller jag är hungrig men jag går inte och äter när jag är hungrig för det känns för tidigt så då vänar jag och då blir jag inte hungrig längre och det kan inte jag rå för.. säger vi haha.
aja ska snart äta lite mat hade jag tänkt så mamma blir glad även om hon inte är hemma nu eller ikväll men jag har ju mina kära syskon som håller koll på mig nu med så det är bara att se glad ut och äta :)


Sjukt kul !

Gud vad kul jag hade uta igår !
Träffade massa nya trevliga människor och jag dansade extremt mycket så har lite ont i fötterna idag.
men riktigt kul var det ialla fall !
Idag så har jag solat fram tills nu, har blivit riktigt brun nu tycker jag :)
ska snart äta påsk lunch mums !
Ikväll blir det att ha born kväll eller vad det nu hette med Carro och kanske camilla, och tills dess så hoppas jag att min allergi har gått över för den tar död på mig just nu!
Aja ska hjälpa mamma lite med maten nu !


Redo !

Nu är jag redo för en helt galen kväll på krogen med toppen tjejer !


Komplimanger !

Var nyss till oca och konsum för jag skulle köpa strumpbyxor som jag ska ha på mig ikväll och när jag var på ica så fick jag en komplimang och det löd: Du är den finaste tjejen i hallsberg och jag dog typ av skratt men tackade för den komplimangen haha. sen när jag var på konsum så fick jag två komplimanger till en var: Du ser ut som en ängel! och den andra var: Gud vad vacker du är ! haha trevligt med lite komplimanger ibland från folk man inte har någon aning om vilka dom är haha.
Nu ska jag fixa mig lite till inför ikväll !


Harry Potter

Hade som sagt harry potter kväll igår, var väldigt skojsigt och mysigt, jag lyckades hålla mig vaken till typ kl 6 imorse så jag såg till 5 filmen sen somnade jag i halva 5:an. Carro och jag var duktigast, sen var dom andrsa lite små dåliga för dom somnade vid 4:e filmen på en gång typ haha.
Så jag hade inte fått mycket sömn inatt för vi gick upop typ halv 9 också och under den tiden jag sov så vaknade jag extremt många gånger och var vaken ett tag.
Sen när jag kom hem så la jag mig på soffan och väntade på att mamma skulle komma hem för hon var och handlade kostym till min bror till hans student för jag skulle prata lite med henne och så men när hon kom hem så orkade jag inte resa mig upp från soffan utan jag somnade där och sov fram tills kl 4 typ haha så nu är jag ganska utvilad är fortfarande trött men inte lika trött som förut ;)
så nu ska jag ... borde plugga men orkar inte så jag tar det lugnt :)


Pank!

Nu är jag pank efter denna dag haha.
Hade dock inte så myket pengar när jag åkte in men nu är jag ännu mer pank :P
jag hitta en del kläder som jag nu kan ha :)
Jag köpte:
* Två par tygskor ett par vita och ett par svarta
* Tvi linnen en blå och en grå
* En turkos tunika
* Ett armand
* Ett par höga blå shorts
* En vit t-shirt
* Svarta byxor
* Svarta leggings

Tror det var allt jag handlade .. så nu har jag lite kläder som passar och som inte åker ner hela tiden haha.
Måste dock även köpa ett par jeans också för jag har bara ett par svarta byxor haha men det får jag köpa när jag fått studiebidraget :)
Nu ska jag fixa mig inför Harry potter kväll med min underbara tjejer !


Nya kläder !

Idag ska jag in och handla nya kläder, ska bli skönt att få lite nytt i min fulla garderob haha.
men har ju typ inga kläder som passar och sen vill jag inte kaste dom kläderna som jag inte kan ha ifall jag går upp min 8-9 kilo som jag tappat sen i julas.
Sen så ska jag även köpa något som jag kan ha på mig på fredag när jag går ut för jag har inget som jag kan ha på mig då.
aja nu måste jag fixa mig lite innan jag ska iväg :)


Första gången vi sågs.

Idag har jag spenderat hela dagen hon min kära farmor och farfar har blivit en ny person efter idag för jag kunde verkligen koppla av där borta och släppa alla jobbig tankar som jag haft den senaste tiden.
Sen åka vi iväg till min halvsyster johanna och kollade på hennes son som hon fick för 3 månader sen och det var första gången jag såg honom för det har varit lite problem med barnet i början som förresten heter Theo sen fick johanna förlosningsdepression och så men nu fick jag äntligen träffa honom och han var grymt söt ! han låg och sov när vi kom men sen vaknade han och då släppte jag inte taget om honom! så grymt söt sen så somnade han igen när jag hållde honom jag blev helt kär i honom !
aja nog om Theo fast jag inte vill sluta skriva om honom men hur kul är det att lyssna på när jag säger hur söt min systerson är :P
Hos farmor så bakade jag som jag jämt gör när jag är där, blev att baka en daimtårta blev super god :D
sen tog jag och farmor även en cykeltur och stannade och plocka blommor som vi gjorde när jag var liute super mysigt !
En välbehövd dag för mig som har haft alldeles för mycket skit i mitt huvud men som nu är mycket bättre :)


Theo ♥


Solfrossa!

Tror jag har fått solfrossa idag igen haha.
Blev att sola till kl 4 idag sen blev det att träffa Fanny, vi köpte glass och tog en kort promenad.
sen satte vi oss hemma hos mig och snackade om allt mellan himmel och jord mycket trevligt som alltid.
Har fått lite färg faktiskt jag tycker själv att mina ben är ganska bruna men det verkar ingen annan tycka men färg har jag fått ialla fall för jag har fått bikinilinje så det så !
Nu vet jag inte vad som händer vill egentligen ut och ta en promenad men är så tråkigt att gå själv...


För stora byxor !

Sitter här med en min kortbyxor som satt perfekt i sommras men nu är dom alldeles för stora, dom åker ner hela tiden lite jobbigt men jag vill ha dom på mig och jag ar inge skärp heller så jag får tåla det haha.
önska jag kunde sy in kläder för då kunde jag sy in dom men kan tycärr inte göra det.. kanske min farmor kan? får ta och fråga henne haha.
aja idag ska jag ialla fall träffa Fanny eller förhoppningsvis träffa henne beror på när hon får tag på en gubbe som hon ska snacka med.
aja ska väl sätta mig ute i solen och vänta på att hon hör av sig :)


Härligt väder!

Otroligt härligt väder ute, har solat hela dagen så grymt skönt ! och har fått lite färg också så det är härligt :D
har även varit på en vårpromenad med sis!
Igår hände som sagt en del intressanta saker , ska nog inte gå in på dom här för det är lite för personligt. men hade en ganska kul kväll ialla fall kanske inte var det folket som jag brukar hänga runt med men var trevligt.
blev en del tjafs och sådant men sånt händer ju jämt.
nu ska jag äta lite påskgodis haha och sen bara ta det lugnt :D


18 års fest

har nyss varit på 18 års fest var en mycket intressant fest måste jag säga...
hände både skojiga saker och inte skojiga saker..
jag var trött när jag åkte hem men nu är jag ganska pigg.. håller på att prata med BBF om massa viktiga saker är väldigt skönt att prata ut sig puss på henne, får skriva mer imorgon för har ingen lust att skriva nu.

14 april

Denna dag har gått grymt snabbt. vi kollade typ bara film i skolan idag .. inte så kul men men..
sen hade vi även en skit lång rast så då gick Camilla, Frida, My, Emma och jag och fikade var riktigt trevligt faktiskt :) Efter skolan blev det hem och kolla ett avsnit av Nikita som är sjukt bra !
Sen började jag plugga idrott, läsa bok och skriva väderdagbok.. känns som jag har gjort massa plugg idag men det låter inte så mycket tycker jag haha.
Aja, har ialla fall inget liv just nu är bara massa plugg , tror jag har 4 grejer efter lovet och jag har typ inte börjat på något förutom läsa boken.. och jag vill ju lite lov också.
Snart ska jag hoppa i ett bad och plugga lite mer, awesome !

BTW, ni som undrar hur det går för mig med maten kan jag säga såhär: det går framåt har börjat äta mycket mer utan att tvinga i mig mat, dock så har jag fått mycket svårare att äta frukost.

Helt ny garderob!

Har i stort sätt en helt nu garderob, har nämligen städat den med sis och mamma , blev att kasta en hel del saker  och jag la märket till att jag knappt har några vårkläder utan bara massa höstkläder så jag måste in och shoppa men då kommer problemet att jag knappt har några pengar.. problem problem..
efter jag var klar med garderoben så pluggade jag lite, skulle plugga idrott och sen läsa bok men jag läste bara boken så nu har jag kommit jävligt långt har typ bara 100 sider kvar så läste runt 80-100 sidor idag, bra gjort tycker jag. så imorgon ska jag bara plugga idrott för har prov på fredag, skit kul, eller inte..


Trött tjej!

Är fortfarande grymt tött efter sälen haha, det tog på mina dyrbara krafter haha.
Ne men var otroligt seg hela dagen och dagen kunde ju inte gå långsammare..
Jag och frida skulle ialla fall gå och köpa jordgubbar men det fanns inga så vi köpte godis iställer haha bra där ;)
sen när jag kom hem så skulle jag plugga för jag har sjukt mycket i skolan just nu men jag var så jävla trött så jag sov typ från kl 2 till kl 4 och när jag vakna var jag skit trött så jag somnade igen och sov till 6 ungefär.. och är fortfarande enormt trött så jag kommer sova grymt skönt ikväll.
Jaha vet inte vad jag ska skriva.. ska nog gå och sova snart :)


Home sweet home

Nu är jag hemma från en grym helg i sälen, hade grymt kul och det var väldigt mysigt.
Vi gjorde massa grejer tror inte jag orkar berätta allt men är grymt sliten idag och laddar upp inför skolan imorgon, börjar bli ganska så hungrig nu också för jag har inte ätit något idag för jag inte har orkat haha.
min hals är lite sliten också men men.
just nu så letar jag reda på en iphone som jag kanske ska beställa hem :)


Tagga!

Idag åker jag till sälen, skulle egentligen redan vara påväg dit men det blev strul för någon på jobbet så åker iväg kl 13 istället så kunde egentligen ha gått till skolan idag ett tag men det skiter jag i för jag orkar inte och jag har ju ändå tagit ledigt :)
Så nu sitter jag här och försöker komma på saker som jag glömt packa men kommer inte på något så förhoppningsvis så har jag packat med allt som jag behöver.
så ska klä på mig kläder nu och sen ta en beroca och sen bara peppa tills jag åker, vi får se om jag slänger in ett till inlägg innan jag åker annars får ni ha det så bra i helgen :) (kanske mobilbloggar får se ;))


Packar!

Okej jag har packat hela dagen inför sälen resan som är imorgon och jag är fortfarande inte klar.. sen har jag ingen aning om vad jag ska plocka med mig heller vilket är skit jobbigt. men jag tror jag har plockat ner allt som jag kan plocka ner för tillfället ialla fall.
Så nu ska jag ta det lugnt och glo tv och kanske äta lite glass eller något annat mumsigt ;)


Lite sur !

Halloj, än så länge har denna dag bara varit piss..
började med att jag typ hade förhör på ekonomi och det gick väl sådär..
sen hade vi bara klassföreståndartid då vi fick info om projektarbete sen sluta jag.
så blev att åka in till örebro för att köpa underställ, sen när jag skulle hem så gick det ett tåg 13.20 som jag inte trodde jag skulle hinna med men sen när jag går till stationen och ska med ett annat tå så går inte det tåget men då står det andra tåget från 13.10 kvar och då tänkte jag ta det tåget men det tåget var typ trasig så då var jag tvungen att vänta på bussjäveln i 40 min så nu är jag hemme ca 1.5 timma senare än vad jag egentligen skulle ha varit och jag är löst sur !


Duktig flicka!

Måste säga att jag har skärpt mig den senaste tiden i skolan och det tycker jag är väldigt bra gjort utav mig.
För bara för en månad sen så var det så att jag inte orkade göra något skolarbete utan jag gjorde det jämt dagen innan det skulle vara inne vilket gjorde att jag inte fick så bra betyg, men nu så börjar jag faktiskt med allt i tid och förhoppningsvis får bättre betyg på det också. så måste ge min själv för att jag har tagit mig själv i kragen och förbättrat mig.
Idag har typ hela dagen betsåt utav plugg, gått ganska bra fasktiskt.
sen har jag även sett filmen trassel som Camilla tipsade mig om och den gillade jag skarpt ! så den får ni ta och kolla på, nu ska jag plugga lite till och sne vet jag inte om jag ska ge mig ut och springa för jag är ganska förkyld så får se hur jag gör, kanske hittar någon som vill med ut och gå istället :)


Time for school!

Ska snart dra iväg till skolan och ha en lektion sen slutar jag, värd dag? tveksamt om det är det..
efter skolan ska jag in till örebro och se om jag hittar ett underställ som jag kan ha när jag åker till sälen, annars får jag ta mitt gamla som är lite för litet...
aja nu ska jag fixa det sista innan skolan.


Full fart!

Gud vad mycket jag har gjort idag.
Först skola, sen banken, sen gick jag till kommunen och fixade lite sommarjobb och sen hem och plugga och har typ nyss städat rummet och nu väntar ännu mer plugg..
Sen hade jag tänkt gå ut och springa men börjar bli förkyld så vet inte om det är en sådan bra ide för man ska ju inte träna när man är förkyld säger mamma x)
Aja lika bra att fortsätta plugga nu då så man blir klar någon gång..


Fix trix

Försöker fixa fram ett par skidor som jag kan ha med mig till sälen på fredag men jag lyckas inte få tag på några..
i värsta fall får jag hyra och jag som tänkte vara lite ekonomisk av mig...
aja jag får väl ta och hyra ett par helt enkelt.


Plugga är livet!

Skola idag som vamligt helt okej dag, hade dans på idrotten och vi hade typ rockbugg eller något sånt, och fy fan vad jobbigt det var, har aldrig varit så varm på en idrottslektion tidigare haha.
och på spanskan hade vi hörtest inför nationella, gick oförväntat bra faktiskt.
Sen när man kom hem så blev det att börja plugga massa, och nu har jag huvudvärk för jag har pluggat så hårt i två timmar..
Ska snart ge mig iväg till hanna thor och prova plexor eller hur fan det nu stavas :P och sen ska jag ge mig och och springa i det här härliga vårvädret :)

Vår?

Godmorgon, är pigg-tött just nu haha.
Men vart har den underbara solen tagit vägen? det är grått och trist ute och känns mer som höst än vår faktiskt..
aja snart ska jag börja göra mig iordning för jag ska till östansjö och fira Amanda som fyller idag, så stort grattis till henne, sen ska jag plugga massa idag med, om jag orkar haha.


Barnvakt!

Ungarna har nyss åkt hem till sig och jag är helt död.
Hade en lugn grabb på 10 år och en busig flicka på 3 år och den där flickan tog all min energi. men dom var grymt söta båda två, kommer bli en lugn lördag eftersom jag är så grymt trött..
aja får berätta mer senare eller imorgon för jag är skit trött nu och har huvudvärk.

April april

Har ännmu inte lyckas lura någon på första april, skandal men men.
Kommer iallafall bli en lugn fredag för jag ska upp tidigt imorgon för jag ska vara barnvakt åt två små barn, en på 3 år och sen en på 7-8 år.
Så får se vad jag ska roa dom med en hel dag haha, kommer få brist på idéer haha.
Ser fram emot att vara barnvakt dock ser jag inte fram till att gå upp tidigt men men, får sova ut natten till söndagen istället.
Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen sätta på mig mjukisbyxor och sen vänta på att big brother ska börja så man kan se fortsättningen från igår som var grymt kul !


Intressant!

Skolan idag , första värda dagen på hela veckan kan man säga..
Började med att man fick reda på psykologiprovet, fick nästan VG så är ganska nöjd med tanke på att jag inte pluggade till provet haha.
sen var det idrott där vi dansade, och det var väldigt intressant måste jag säga, tänker inte gå in på detaljer men det var en intressant händelse där. Sen hade estet 2:orna uppvisning eller vad man ska kalla det som jag var på, dom var jätte duktiga.
Sen vart det att gå på föreläsning om ett projektarbete som liknar mitt och camillas, så vi var där och fick lite idéer. och tills sist hade jag matte som var ganska seg och jobbig..
men nu är det helg och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag..


RSS 2.0